Hieronder staat de link naar de waardering van onze klanten voor onze service en producten:

Kiyoh reviews van onze klanten website Kiyoh

Een greep uit de reacties van onze gebruikers.

Reacties/ Reviews:

9

Dit product voor de eerste maal besteld

Dit product voor de eerste keer besteld, tevens eerste keer bij dit bedrijf bestelling geplaatst, Bestelling snel bezorgd. Eerste indruk van product is goed. Zal het eerst een tijdje moeten gebruiken om er meer over te kunnen vertellen, smaak is absoluut goed.

  • Aanbevelen? Ja

25-8-2023 R. , Amsterdam

 

10

Heel fijn product

De aloe gel gekocht voor wondjes en andere plekjes. Voelt erg fijn aan na het aanbrengen, lekker verfrissend

  • Aanbevelen? Ja

22-8-2023 Tamara , Santpoort

 

10

Helpt mijn darmen

Last van prikkelbare darmen en dit helpt mij enorm!

  • Aanbevelen? Ja

21-8-2023 Désirée Hamers , Elst gld

 

10

Snelle en goede levering

Uitstekende producten

  • Aanbevelen? Ja

17-8-2023 Ubit Iskandar , Amsterdam

 

10

Alles altijd top

Zoveelste keer dat ik een bestelling doe van Aloe producten. Zowel de vlotte levering als de kwaliteit van de producten is zeer goed!

  • Aanbevelen? Ja

17-8-2023 Jean Cornillie , Wespelaar

 

10

Op tijd, snelle bevestiging van bestelling

Op tijd, snelle bevestiging van bestelling

  • Aanbevelen? Ja

14-8-2023 Marieke Van der Kamp , Benthuizen

 

7

goed

de gel voelt goed aan, trekt erin, en de huid voelt dan zacht aan.

  • Aanbevelen? Ja

13-8-2023 Jetty Postma , WOLVEGA

 

10

Puur

Goede ervaring met de producten. Pure kwaliteit.

  • Aanbevelen? Ja

13-8-2023 Sander , Noordwolde

 

10

Helpt perfect tege eczeem

Had erge eczeem rondom mijn ogen. 2x pd licht insmeren met aloe vera creme en het helpt direct...

  • Aanbevelen? Ja

13-8-2023 Petra , Putten

 

10

Top produkt

Top produkt

  • Aanbevelen? Ja

9-8-2023 Kurt , Antwerpen

 

10

Snelle levering

Ik bestel de aloevera gel elke keer bij ecolife omdat dit pure aloe Vera is zonder toevoegingen. Het ondersteunt mij goed tegen mijn darmklachten en ontstekingsreacties. Zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja

5-8-2023 Marielle , GORINCHEM

 

10

Fantastisch

Goede producten

  • Aanbevelen? Ja

5-8-2023 Piëtra , Nieuwegein

 

10

Aloe Vera gel werkt goed op mijn stifwisseling

Aloe Vera gel zorgt bij mij voor een goed doorlopende stofwisseling en rustige darmen. Een bestelling wordt op werktijden direct afgehandeld en binnen één werkdag geleverd. Dat is al jaren zo. Fijn.

  • Aanbevelen? Ja

2-8-2023 Ferry , Winterswijk

 

10

heel goed

goede service en fijne produkten

  • Aanbevelen? Ja

1-8-2023 Ab , nieuwegein

 

10

Prima geregeld

Zeer snel ontvangen. Aloe Vera Gel om in te nemen.

  • Aanbevelen? Ja

31-7-2023 Emmely , Assen

 

6

Aardig product

Heb de propolis crème en de aloë vera gel uitgeprobeerd, opzich prima producten voor het lichaam maar helaas droogde mijn gezicht er juist van uit! Heb snel last van rosacea en dit werd dan ook erger na het gebruik van deze producten! Vind de vanille geur in de crème ook erg overheersend! Wel mijn complimenten voor de snelle levering!!!

  • Aanbevelen? Nee

27-7-2023 Nicky Senden , Loosdrecht

Reactie van het bedrijf

Met 4 dagen kun je helaas weinig zeggen over deze huidziekte. Van aloë producten is bekend dat je ze langere tijd moet gebruiken omdat het lichaam (en de huid) in het begin zeker een tegen-reactie kan geven. Gun de producten wat tijd zodat uw huid kan wennen aan de aloë. Dank u wel voor uw feedback.

 

10

Positief

Correcte afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja

23-7-2023 Jaap , Breukelen

 

10

Prima product

voor vele manieren toepasbaar zoals tijdens het zonne en ook erna ook omgezichts veroudering tegen te gaan na dat je een soort scrub behandeling heb gedaan, en na het scheren nat of droog dit doe ik ermee.

  • Aanbevelen? Ja

21-7-2023 F.A Hartman , huizen

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor de fijne feedback!

 

10

10

Fijne nette levering, Precies wat ik graag wilde

  • Aanbevelen? Ja

19-7-2023 Ellen , Waalwijk

 

9

Tevreden

Al een paar jaar tevreden met de Aloe huidgel.

  • Aanbevelen? Ja

18-7-2023 Judith Jonkheid , WADDINXVEEN

 

9

Super kwaliteit!

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de aloë vera en noni juice. Ik heb vaker bij jullie besteld en de aloë vera juice helpt bij het verminderen van een reactie op zonneallergie/warmtebultjes. Sinds ik noni juice drink wordt ik minder snel ziek (als ik een verkoudheid voel opkomen zet het niet zo erg door als in het verleden, en voel ik me na 1-2 dagen alweer beter) dus helpt het mijn immuunsysteem. Het enigste minpuntje is de fles van de noni juice, ik had een snee in mijn duim en begreep niet waar het vandaan kwam, tot ik zag dat er een hele scherpe rand aan de dop van de noni juice zat dat precies op mijn snee paste. Ik zou nog meer tevreden zijn als de noni voortaan ook in een plastic fles zoals de aloë wordt geleverd (ook de aluminium dop wordt snel vies/zwart). Verder zijn de levering en service super!

  • Aanbevelen? Ja

16-7-2023 Stephanie , Rotterdam

 

10

Verzint is goed ontvangen

Product tot zover goed bevallen

  • Aanbevelen? Ja

15-7-2023 Roelof Mulder-Koning , ASSENDELFT

 

10

heel goed.

Zoals elke keer weer probleemloos!

  • Aanbevelen? Ja

15-7-2023 Huub , Sint Oedenrode

 

10

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit, ik gebruik het al een paar jaar

  • Aanbevelen? Ja

15-7-2023 Yvonne , 's-Hertogenbosch

 

10

I LOVE NONI

BEST PRODUCT EVER , I LOVE IT

  • Aanbevelen? Ja

13-7-2023 Patrick , Enschede

10

Mijn klanten adviseer ik Aloe Vera van Ecolife

Als productontwikkelaar van Phitex® krijg ik vaak vragen van klanten hoe zij hun skincareroutine kunnen verbeteren. Ik adviseer hen (al 10 jaar) te 'downsizen' met de vaak uitgebreide en overbodige skincareroutine en ECHTE aloe Vera te gebruiken. Deze is van Ecolife®. Dit product klopt in alles en is echt. Geen aangemaakte Aloe Vera poeder en Holland en Barrets rommel, maar zuivere kwaliteit van een bedrijf dat echt achter zijn product staat. Zelf gebruik ik geen uitgebreide gezichtsverzorging, alleen Phitex® en de Aloe Vera van Ecolife®. Ga zo door Ecol;ife!

  • Aanbevelen? Ja

12-7-2023 Werner Marks , Dordrecht

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw mooie review. Tevreden gebruikers, daar doen we het voor. Merci!

 

10

behulpzaam

Ik ben het gaan gebruiken, op aanraden van een ortholomeculair therapeut. Het biedt ondersteuning op maag-darm-lever en helpt verzuring verminderen, zegt zij. Het heeft een betere bescherming van mijn huid gegeven...

  • Aanbevelen? Ja

12-7-2023 CM Smit , Medemblik

 

10

Top

Topproduct besteld

  • Aanbevelen? Ja

11-7-2023 Reddy , Arnhem

 

10

Top.!!

Alles ging goed, levering was netjes op tijd aangeven en geleverd. Betreft mijn producten de Aloe gel en Noni juice wat ik heb besteld, ik ben ze een paar dagen maar aan gebruiken. Dat is net te kort om effect te kunnen waarnemen. Maar ik hou jullie op de hoogte!

  • Aanbevelen? Ja

10-7-2023 Giovanna , Amsterdam

 

6

Lijkt een prima product

De houdbaarheidsdatum is weg gekrast, waardoor ik twijfel of het niet over datum is en of ik het wel moet gebruiken?

  • Aanbevelen? Nee

9-7-2023 Willem , Amersfoort

 

10

Dat is nog eens bio Aloe Vera sap

Verschillende merken heb ik geprobeerd en Ecolife smaakt ook echt naar aloe vera. Ook merk ik binnen enkele dagen al een effect op de maag. De juice heeft geen conserveermiddelen. Alleen wat toegevoegd citroenzuur. Perfect. Vlotte verzending ook.

  • Aanbevelen? Ja

10-7-2023 Chris , Beetsterzwaag

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback. De juice is 100% natuurlijk en bio. Mvg. Team Ecolife

Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling

 

10

Uitstekende service!

Gebruik het product ook als verkoeling op de huid. Werkt goed!

  • Aanbevelen? Ja

6-7-2023 Alexander , Hilversum

 

10

Hele fijne producten en uitstekende service

Snelle levering, keurig verpakt

  • Aanbevelen? Ja

5-7-2023 Ni Smeets , WOUWSE PLANTAGE

 

10

Fijn

In het begin nogal sceptisch. Maar ik had de bestelling zo snel binnen en de kwaliteit van het product is geweldig. Ik zal zeker opnieuw bestellen!

  • Aanbevelen? Ja

5-7-2023 Llamja , Amsterdam

 

10

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering , ben zeer verrast met de goede kwaliteit.

  • Aanbevelen? Ja

1-7-2023 Hong , Amsterdam

 

9

De aloë vera met pulp bevalt ons goed.

Wij hebben altijd een fles in de koelkast. Helpt bij constipatie, diarree, en indigestie. Jammer dat het via post NL komt. Zou liever hebben dat je de datum van bezorging zelf kan kiezen.

  • Aanbevelen? Ja

28-6-2023 Willemijn , Voorhout

Reactie van het bedrijf

U kunt een afleverdatum en een tijd kiezen bij het bezorgen/ afleveren op de website. Mvg. Team Ecolife

 

9

Op tijd aangekomen

Mijn bestelling ging makkelijk en is netjes op tijd bezorgd

  • Aanbevelen? Ja

26-6-2023 E. , Rotterdam

 

7

goede kwaliteit

gebruik het produkt al jaren naar volle tevredenheid, alleen levering op afspraak kan wel eens niet helemaal goed uitkomen. Had levering voor donderdag ingevuld en kwam de dinsdag daarvoor al.....

  • Aanbevelen? Ja

26-6-2023 Fen , Arcen

Reactie van het bedrijf

Onze excuses, Te vroeg afgeleverd. Uw pakket is per abuis te vroeg verzonden. Mvg. Team Ecolife

 

8

Echte aloe vera die niet plakt

Ik gebruik dit voor na het scheren en om de rest ook in te smeren. Plakt niet is zo ingetrokken. Pakket was snel geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

21-6-2023 Olav , Grootebroek

 

10

Prima

Correcte bezorging

  • Aanbevelen? Ja

21-6-2023 Pauline , Markelo

 

10

Heel fijn product!

Ik vind het fijn dat de gel zo puur is. Het helpt erg goed tegen het verkoelen van mijn huid na de zon, en als ik een klein beetje verbrand ben. Ik bewaar het product zelf ook in de koelkast zodat het nog koeler aanvoelt. De levering was ook snel en alles zag er netjes uit!

  • Aanbevelen? Ja

18-6-2023 Kar , Amsterdam

 

10

Kwalitatieve producten + vlotte verzending

Erg tevreden van deze producten

  • Aanbevelen? Ja

17-6-2023 Anne , Dilsen-Stokkem

 

9

Eerste bestelling, snel correct en goedkoop

Goed product voor zeer goede prijs.

  • Aanbevelen? Ja

14-6-2023 Luc , SINT-PIETERS-LEEUW

 

9

Natural product without additives

I’ve been using it as a face mask and so far i’ve been happy with the product!

  • Aanbevelen? Ja

10-6-2023 Elaine , Rijswijk

 

10

Ook goed voor stembanden

De logopedist raadde me aan om de stembanden in goede conditie te houden door met aloë vera gelei de mond te spoelen. Blijkt de aloë vera ook nog een positief effect te hebben op mijn maag. Een aantal merken geprobeerd maar deze is het lekkerst

  • Aanbevelen? Ja

9-6-2023 Joh , Rotterdam

 

9

Altijd tevreden

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteits verhouding

  • Aanbevelen? Ja

8-6-2023 Lieke , Nederland

 

9

Ben al jaren een tevreden gebruiker.

Goed product, vlotte levering.

  • Aanbevelen? Ja

8-6-2023 Paul , Vlijmen

 

10

Goed product

Ik gebruik dit product nu al bijna drie maanden het bevalt me prima

  • Aanbevelen? Ja

7-6-2023 Margaret , Enschede

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw positieve feedback over de Prima Vita capsules.

10

Prima en snel geleverd

Top

  • Aanbevelen? Ja

7-6-2023 Ron Engels , Doenrade

 

6

Goed

Ik had een veel bittere smaak verwacht. Maar deze is ook goed te drinken.

  • Aanbevelen? Ja

4-6-2023 Natalie , Alblasserdam

Reactie van het bedrijf

Aloë uit enkel de gelei heeft geen uitgesproken bittere smaak. Dit komt omdat de "yellow liquid" die tussen de gelei en het buitenblad inzit, niet wordt meegenomen in de Gel (en Juice). Als je dat wel doet moet de aloë sterk gefilterd worden en dat doen wij niet (en willen we ook niet). Mvg. Team Ecolife

10

Snelle levering, super producten

Ik bestel hier al geruime tijd mijn Aloë Vera producten. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Ik vind het belangrijk om producten te gebruiken die zo natuurlijk mogelijk zijn, met zo min mogelijk toevoegingen, en die vind ik hier. Daarnaast worden de bestellingen snel geleverd, met duidelijke communicatie over de voortgang via email. Helemaal top!

  • Aanbevelen? Ja

4-6-2023 Yvonne , 's-Hertogenbosch

Reactie van het bedrijf

Dank u wel!

 

10

Tevreden fijne levering

Fijne snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

29-5-2023 Ellen , Waalwijk

 

9

Goed

Mooi product, goed verpakt geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

27-5-2023 Marion , Den Haag

 

8

goed

Snelle levering en produkten zijn puur en betaalbaar. Kortom goede prijs/kwaliteitsverhouding

  • Aanbevelen? Ja

27-5-2023 A , amsterdam

 

8

Duurder

Goed product maar duurder geworden !

  • Aanbevelen? Ja

24-5-2023 Bernard 1-55167-33-004 Brickmanne , Gosselies

Reactie van het bedrijf

U bestelt altijd 12 (en soms) 9 flessen. Deze zijn tov 2021 / 2022 gedaald in prijs. U heeft de laatste keer 3+1 besteld. Dat is inderdaad duurder dan 12 flessen ineens. Soms hebben we ook tijdelijke acties met een zeer scherpe prijs. Dank u wel voor het jarenlange vertrouwen in onze producten!

 

10

Heerlijk product en snelle levering

Heb aloe vera crème ontdekt op vakantie in Gran Canaria en nu gewoon in Nederland kunnen bestellen.

  • Aanbevelen? Ja

24-5-2023 Martine , Arkel

 

9

Lekker fris

Lekker fris

  • Aanbevelen? Ja

21-5-2023 El , Apeldoorn

 

10

Prima product

Fijne crème. De drank is ook goed.

  • Aanbevelen? Ja

21-5-2023 Veronica , Noordwijk

 

10

Perfect!

Wij gebruiken dit iedere dag. Veel beter haar en huid!

  • Aanbevelen? Ja

19-5-2023 Pien , Breda

 

9

Mooi en puur product!

Prima.

  • Aanbevelen? Ja

17-5-2023 iwonka , Amstelveen

 

9

Goed product. No nonsens.

Prima service. Aloe vera creme is een mooi product welk goed intrekt en helpt tegen droge huid.

  • Aanbevelen? Ja

17-5-2023 John , Venlo

 

10

Goed

Ik vind het een goed product.

  • Aanbevelen? Ja

16-5-2023 Ilse , Woerden

 

10

Goede producten en vlotte afhandeling

Altijd producten van goede kwaliteit, vlotte afhandeling en als er eens iets mis is (wat zelden het geval is) direct vervanging van product.

  • Aanbevelen? Ja

15-5-2023 Evelyn Van de Kerkhove , Wespelaar

 

10

Super denk ik

Ga het voor het eerst gebruiken

  • Aanbevelen? Ja

13-5-2023 Marianne , Kloetinge

 

10

Prima

Dit is een goed product.

  • Aanbevelen? Ja

12-5-2023 Magda , Zandhoven

 

10

Goed verpakt en bezorgd bedankt

Oke

  • Aanbevelen? Ja

7-5-2023 Gerard , De zilk

 

9

Prima

Vlugge service, gebruik hem als nachtcreme voor mijn gevoelige eczeemhuid. Werkt uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja

7-5-2023 Suzy , Lille

 

10

Zoals het hoort.

Bestelling online doorgegeven. Keurig na 5 dagen in huis. Alles zoals afgesproken!

  • Aanbevelen? Ja

6-5-2023 Huub , Meierijstad

 

9

Heel fijn product

Fijn product , snelle levering. Dit was de 1e keer , sinds 3 jaar, dat de levering niet volledig was. Contact gehad en de dag erna was de levering volledig ! Top service

  • Aanbevelen? Ja

6-5-2023 N. , Wouw

 

10

Goede informatievoorziening en heel snel verzonden!

Ik denk het beste bedrijf voor aloe vera, met echt natuurlijke producten. Mijn huid is enorm door opgekapt, daar ben ik intens blij mee!

  • Aanbevelen? Ja

4-5-2023 C. , Baarn

 

10

Goed spul en redelijk zuiver

Werkt goed

  • Aanbevelen? Ja

29-4-2023 Hortense , Ter Aar

 

9

Nvt

Top

  • Aanbevelen? Ja

26-4-2023 HERMAN , Oldenzaal

 

10

goede uitwerking van Aloe Vera

De invloed van de zon op mijn huid, was de laatste jaren, zo, dat ik 'brandplekjes' daarop kreeg. Na, het een aantal maanden te hebben gebruikt, is dat nog niet weer voorgekomen. Ik vind het fijn om in de zon te zijn/lopen/zitten soms. Dus ik ben daar heel blij mee! (daarnaast gebruik ook zekere voeding heel weinig, nl aardappels, en meel..(pasta/brood)...en neem ook stuifmeelpollen)

  • Aanbevelen? Ja

26-4-2023 CM Smit , Medemblik

 

6

Maakt eczeem wat rustiger

Ik gebruik deze crème nu meer dan een week wegens eczeem op mijn hand. Deze is nu rustiger geworden. Het zou heel goed kunnen dat het nog meer verbeteren gaat na verloop van tijd. Ik smeer 3 keer per dag in.

  • Aanbevelen? Ja

26-4-2023 Monique , Kerkrade

 

10

Ben tevreden

Zie boven

  • Aanbevelen? Ja

23-4-2023 J den Braber , Sint Philipsland

 

10

Fijn product en snel in huis

Had de bestelling snel in huis. Heb ernstig psoriasis en wilde daarom de aloë vera gaan proberen. Het ruikt heerlijk en smeert fijn. Nu maar wachten op resultaat. Dat is lastig te zeggen na een paar dagen.

  • Aanbevelen? Ja

22-4-2023 Dorti , Geldrop

 

8

Prima

Voor de 2e keer besteld en alles ontvangen

  • Aanbevelen? Ja

22-4-2023 M€M , IJsselstein

 

8

Kan nog niet goed beoordelen

Ik ben pas drie dagen bezig met het 2 x dgs innemen van het drankje. Ik heb er alle vertrouwen in,daarom heb ik ook vier flessen besteld. Mijn achterbuurvrouw had het aanbevolen en zij is erg tevreden!!!

  • Aanbevelen? Ja

21-4-2023 YOLANDA , Eindhoven

 

10

Geweldig!

Zo een goed product! Ik heb de aloe Vera gel en propollis crème gekocht beide zijn geweldig! De gel heb ik gekocht voor mijn rosacea in het gezicht, ongelofelijk maar bij de eerste keer smeren in de avond werd mijn huid al rustiger, ook zorgt de gel ervoor dat het de huid wat strakker trekt zodat fijne lijntjes in het gezicht minder worden, altijd mooi meegenomen! In de ochtend smeer ik weer de gel op mijn gezicht, het trekt snel in en ik kan verder met mijn Make up. Een kleine hoeveelheid is al voldoende. Het lijkt wel een primer! Mijn Make up blijft zo goed zitten en er komt een prachtige glow of glans op mijn gezicht. Mijn gezicht blijft de hele dag rustig. Ik ben daarom heel enthousiast. De crème gebruik ik als hand en nagelcreme, het ruikt heerlijk! Ook dit trekt snel in en blijft niet vettig. Mijn nagels worden steviger, mijn handen en nagelriemen zachter, iets wat ik zoek in een product. Voor mij zijn het twee top producten voor een mooie prijs die niet mogen ontbreken in mijn beauty routine.

  • Aanbevelen? Ja

21-4-2023 Marieke , Badhoevedorp

Reactie van het bedrijf

Dank u wel. Daar doen we het voor! Mvg. Team Ecolife

 

10

prima prijs bij goede kwaliteit

snel bezorgd, goed verpakt. producten zijn fijn en no-nonsense, geen onzinnige toevoegingen. vooral de huidgel van aloe vera is top, trekt snel in en plakt totaal niet

  • Aanbevelen? Ja

20-4-2023 Benjamin , Den Haag

 

6

Redelijk niet volgens verwachting

De aloe Vera crème besteld smeert goed uit, alleen de vanille toevoeging is niet fijn als je het gebruikt als gezichts crème het gaat door de vanille irriteren jammer Misschien hebben jullie iets zonder de vanille met gewoon alleen aloe vera

  • Aanbevelen? Nee

20-4-2023 Lidia , Drachten

Reactie van het bedrijf

Jammer dat u niet tegen de lichte vanille (geur) kunt in uw gezicht van Aloë Propolis crème. We hebben wel de Aloë Huidgel, hier zit geen (natuurlijke) toevoeging voor de geur in.

 

10

Goede natuurlijke produkten

Zacht voor de huid en een aangename geur. Pluspunt, het is allemaal natuurlijk en verzorgend zonder chemische ingredienten. Aan te raden voor droge huid en huidproblemen.

  • Aanbevelen? Ja

16-4-2023 Anja , Langdorp

 

7

Snelle levering

Tevreden over het product, had alleen de vorige keer een andere versie, waarvan die een beter effect heeft op mijn lichaam. Dat is een weet voor de volgende keer. Vriendelijke groet Ellen

  • Aanbevelen? Ja

10-4-2023 Ellen , Waalwijk

Reactie van het bedrijf

Ja, er zit verschil in de Aloë Gel en Juice. De Gel bevat meer pulp en grovere vezels dan de Juice. Daar moeten onze darmen meer werk voor verrichten.

 

9

Fijne producten

De zuiverste aloë gel die ik kan vinden voor een redelijke prijs. Heerlijk voor de huid. De juice gebruik ik als tonic voor m'n gezicht, 's ochtends en 's avonds

  • Aanbevelen? Ja

10-4-2023 Nina , Haarlem

 

6

Prima gel - levering kan beter

Prima gel snel geleverd geen 5 sterren omdat je je ID moet tonen bij afhalen????? Voor een tube gel ?? 2 x naar het afhaalpunt moeten rijden, wat een onzin! Maar wel een goed product en snel verstuurd.

  • Aanbevelen? Ja

4-4-2023 Antoine , Ulicoten

Reactie van het bedrijf

Klopt, wij leveren alle bestellingen uit met handtekening voor ontvangst. Zodat u en wij weten dat het correct is afgeleverd. (ps dit staat ook op de website en uw tracking vermeld). Dank u wel voor uw positieve reactie mbt de kwaliteit.

 

8

Prima

Prima ervaring. Nog niet alles gebruikt maar ken het product en dat is goed!

  • Aanbevelen? Ja

31-3-2023 Monique , Bornerbroek

 

10

Kwalitatief goede producten

Ik gebruik de aloe vera gel en crème al heel lang. Goede kwaliteit en pure grondstoffen.

  • Aanbevelen? Ja

29-3-2023 NA , Marrum

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor het vertrouwen in onze producten al die jaren!

 

10

Het bevalt me goed ben net mee begonnen.

Weet nog niet bent net mee begonnen.

  • Aanbevelen? Ja

26-3-2023 Margaret , Enschede

 

9

Een goed product!

Ik ben oprecht blij met dit product.

  • Aanbevelen? Ja

26-3-2023 Ilse , Woerden

 

10

Altijd zeer vriendelijk en snelle levering!

Wij bestellen al een aantal jaren Aloë Vera juice, zeer tevreden hierover, de hele familie gebruikt het. Sinds kort gebruiken we Aloë Vera gel voor ruwe plekken, littekens, wondjes. Een fantastisch middel, werk altijd!

  • Aanbevelen? Ja

22-3-2023 Lucie , Diemen

 

Snel en perfect

Snel geleverd en top produkt

  • Aanbevelen? Ja

11-2-2023 Kurt, Antwerpen

****************

Goed

Ik ben er blij mee en het is goed voor mijn gezondheid.

  • Aanbevelen? Ja

8-2-2023 Ilse, Woerden

**********************

Vind de laatste bestelling minder lekker dan die ervoor

Vind de laatste bestelling minder lekker dan de vorige

  • Aanbevelen? Ja

8-2-2023 Ellen, Waalwijk

*********************

Geweldig product.

Zoals altijd, snelle bezorging, een fijn product.

  • Aanbevelen? Ja

6-2-2023 Marion, Bruchem

************************

Snelle levering

Product voldoet aan mijn verwachtingen

  • Aanbevelen? Ja

4-2-2023 Wil, Nijkerk

************************

Fijn!

Smaak is goed, voel me er goed bij dit elke ochtend te nemen. Fijn product!

  • Aanbevelen? Ja

2-2-2023 Petra, Arnhem

 

***********************

geweldig product

geweldig goed product waarmee ik een stuk beter in m´n vel zit

  • Aanbevelen? Ja

2-2-2023 harry, volendam

 

**********************

Ja

Hele goede webshop snelle en vlugge versturen van de productie.

  • Aanbevelen? Ja

25-1-2023 Riet, Oirschot

 

*********************

Heel goed

De Aloë Vera gel vind ik heel fijn in gebruik...en de levering is vlot...ik weet niet of de tubes duurzaam zijn maar het pakketje is klein zonder extra plastic.

  • Aanbevelen? Ja

22-1-2023 Judith, Waddinxveen

**************************

uitstekend

net als alle keren, alles prima !!!

  • Aanbevelen? Ja

16-1-2023 Martin, Hengelo

*******************

Goeie producten snelle levering

Prima

  • Aanbevelen? Ja

14-1-2023 Ilse, Vlissingen

********************

Fijn product

Voor mijn paard gebruik ik het omdat ze blijft hoesten en lijkt minder te worden en de nodige vitamine mineralen en aminozuren er in zit is ook is top daar niet nog een extra product voor nog is

  • Aanbevelen? Ja

13-1-2023 Anja , Schijndel

******************

Goede kwaliteit en snelle verzending

Ik heb al meerdere keren mijn Aloe Vera sap hier besteld en de kwaliteit is goed. Geen toegevoegde troep en het doet wat het moet doen.

  • Aanbevelen? Ja

13-1-2023 A, Lelystad

*******************

Prima product en service

Al jaren koop ik de aloe vera gel voor inwendig gebruik. Ben blij met de uitstekende kwaliteit van het product.

  • Aanbevelen? Ja

13-1-2023 Els, Zaandam

******************

Snelle levering , super product

Alles top

  • Aanbevelen? Ja

11-1-2023 N., Wouwse plantage

********************

Vivafitaal want ik straal !!!

Top, top, top product. Alles compleet voor je gezondheid. De aloë vera gel en Aloe vera juice zijn zins zes maanden mijn vaste ritueel voor een gezonde levensstijl. Ik voel mij fitter, meer energie, spijsvertering gaat beter en als je je van binnen goed voelt, straalt dat naar buiten. Vandaag 50 jaar geworden. Ik start mijn dag met Aloë vera drie keer per dag Dat is mijn gezondheid cadeau

  • Aanbevelen? Ja

11-1-2023 Audrey Claver, Almere

**********************

Top

Ben erg blij met mijn Aloe vera Propolis zalf en massage creme. De producten ruiken lekker en mijn huid wordt er heerlijk zacht van.

  • Aanbevelen? Ja

4-1-2023 Nikki, Eindhoven

*********************

uitstekend en effectieve product

We gebruiken het al een aantal jaren en wij zijn er nog tevreden over. Alleen valt het ons op dat de laatste 2 keer de bestellingen van 3+1 flessen met vezels en pulp erg waterig zijn... Misschien zitten er niet voldoende vezels en pulp in bij het produceren hiervan? De verzending van het pakket gaat vlot!

  • Aanbevelen? Ja

28-12-2022 Jan en Chandra , Heerlen

********************

Heerlijk procuct

Ik gebruik de Aloë propolis crème al een tijdje. Heerlijk spul! Ik gebruik het als dag/nachtcrème, en ook voor mijn hele lichaam. Trekt snel in, en mijn huid voelt de hele dag verzorgd aan.

  • Aanbevelen? Ja

4-12-2022 Y., Den Bosch

*******************

Snelle levering

Nog nooit problemen gehad met de bestelling. Producten uitstekend, wel beetje aan de dure kant

  • Aanbevelen? Ja

3-12-2022 Janine, Utrecht

********************

geen rusteloze benen meer en mooier haar

Goed product, smaak want snel, huid haar en binnen in mijn lijf voelen gezonder!

  • Aanbevelen? Ja

30-11-2022 Antoinella, lelystad

********************

Ik heb gel besteld naar mijn weten en ik kreeg juice. Maar oké daar kan ik niks meer aan doen. Of wel? Inmiddels contact gehad met ecolife! Ik kon t gewoon terug sturen maar ik had t toch echt zelf verkeerd besteld. Dat zou dan ook zo maar kunnen.. ben erg blij. Snelle emailreactie ook!

  • Aanbevelen? Ja

1-12-2022 Anna, Enschede

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

U heeft de Juice besteld en niet de Gel. Als u wilt kunt u de ongeopende flessen omruilen. Mvg. team Ecolife

***************

Perfect produkt

Perfect produkt en snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja

30-11-2022 Kurt, Antwerpen Deurne

******************

Aloe Vera gelly cream

Lekkere koelende crème. Gebruik het veel voor mijn voeten te koelen. Maar ook voor gezicht en hals.

  • Aanbevelen? Ja

23-11-2022 Ca, Eindhoven

*****************

Goede producten en goede service

Altijd uitstekende producten en hele goede dienst na verkoop.

  • Aanbevelen? Ja

21-11-2022 Jan Cornillie, Wespelaar

******************

Goed product

Ik geef dit dagelijks aan mijn paard daar ze een zwakke maag heeft. Pakje was snel geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

21-11-2022 Geert, Westerlo

*************

Goed product, voor herhaling vatbaar

Werkt uitstekend tegen psoriasis, is makkelijk aan te brengen en geeft geen vlekken.

  • Aanbevelen? Ja

16-11-2022 Jan, Beenbroek

**************

Productief in de breedste zin.

De producten zijn echt daadwerkelijk goed..gebruik het al jaren Qua service en communicatie met de organisatie kan ik alleen maar positief over weiden.

  • Aanbevelen? Ja

11-11-2022 Chandra, Heerlen

*****************

Is heel goed

Mijn ervaring is goed met de producten

  • Aanbevelen? Ja

9-11-2022 Joan, Amsterdam

********************

Wat n super fijne meedenkende leverancier is dit toch.

Er ging iets mis bij de betaling. Eco-Life neemt dan telefonisch contact op en de levering wordt alsnog per omgaande uitgevoerd. Echt top!

  • Aanbevelen? Ja

7-11-2022 Helga, Den Haag

********************

Prima

Levering was goed maar niet super snel.

  • Aanbevelen? Ja

5-11-2022 Petra, Rotterdam

*************************

Levering en product zijn top!

Levering en product zijn top!

  • Aanbevelen? Ja

31-10-2022 Bianca, Limburg

***********************

Goede producten, snelle levering

Ben heel blij met de producten, de aloë vera helpt mijn huid en haren om gehydrateerd te blijven en als bonus heb ik ook nog meer energie!

  • Aanbevelen? Ja

29-10-2022 Karlson, Leerdam

*****************

Goed product

Goed product, de laatste zending was wel wat anders dan voorheen.

  • Aanbevelen? Ja

20-10-2022 C.A.F.P., Schaijk

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

De aloë (dranken) zijn echte natuurproducten. Onbewerkt en niet gepasteuriseerd. Afhankelijk van jaargetijde/ oogst kan er altijd verschil inzitten (smaak, kleur, dikte)

********************

Een goed product.

Ik gebruik dit product al een poosje en het bevalt heel goed.

  • Aanbevelen? Ja

16-10-2022 Ilse, Woerden

****************

Fantastisch product

Ik heb goede ervaringen met dit product, het is goed voor je darmen.

  • Aanbevelen? Ja

15-10-2022 Marion, Bruchem

*********************

Producten van goede kwaliteit en probleemloze,snelle levering

Via vriendin ben ik aan uw product gekomen. Vanaf de eerste keer kon ik probleemloos on line bestellen en heb ik er enorme baat bij. Tot nu toe is het product dat ik gebruik altijd voorradig en wordt het snel geleverd. Vaak al binnen 24 uur. Dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja

15-10-2022 C.J.A., den Haag

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

Dank u wel voor uw fijne reactie! Daar doen wij het voor.

 

********************

Betrouwbare partner

Ecolife Aloe vera products verkoopt geen praatjes maar gezonde producten. Op aanraden van een logopedist ben ik aloe vera gel gaan gebruiken en al 2 jaar zeer tevreden met het resultaat.

  • Aanbevelen? Ja

27-9-2022 J., Rotterdam

*************

Zoals altijd goed

Wordt altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van dit produkt

  • Aanbevelen? Ja

26-9-2022 Fen, Venlo

********************

Goede kwaliteit, snelle verzending

Gewoon goed. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

  • Aanbevelen? Ja

8-10-2022 Hesther, ‘’s-Hertogenbosch

****************************

Snelle levering!

Fijn product, en een super snelle levering!

  • Aanbevelen? Ja

4-10-2022 wonk, amstelveen

 

******************

Super

super gel

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2022 dhr, Nederland

******************

Producten van goede kwaliteit en probleemloze,snelle levering

Via vriendin ben ik aan uw product gekomen. Vanaf de eerste keer kon ik probleemloos on line bestellen en heb ik er enorme baat bij. Tot nu toe is het product dat ik gebruik altijd voorradig en wordt het snel geleverd. Vaak al binnen 24 uur. Dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja

15-10-2022 C.J.A., den Haag

********************

Goed product en keurig geleverd

Echte biologische Aloë vera. Lekker stevige gel met goede smaak. Geen slap waterig aftreksel .

  • Aanbevelen? Ja

8-10-2022 Yvonne, Rijen

*******************

Goed product

Goed product, de laatste zending was wel wat anders dan voorheen.

  • Aanbevelen? Ja

20-10-2022 C.A.F.P., Schaijk

*********************

Een goed product.

Ik gebruik dit product al een poosje en het bevalt heel goed.

  • Aanbevelen? Ja

16-10-2022 Ilse, Woerden

********************

Fantastisch product

Ik heb goede ervaringen met dit product, het is goed voor je darmen.

  • Aanbevelen? Ja

15-10-2022 Marion

***************

Goede service en geweldige producten

Heb de huisdierengel voor mijn hond met allergie besteld en het werkt echt heel goed ,verzachtend het gaat er niet mee weg maar hij heeft er wel minder last van

  • Aanbevelen?Ja

GisterenMiranda , Heusden

***********

Fantastisch

Zeer goed product.

  • Aanbevelen?Ja

2-7-2022S. , Capelle aan den IJssel

***********

Werkt voor verstoorde darmflora

Gebruik het nu een week, en merk dat mijn darmen rustiger worden.Tevens heb ik ook nog een ontsteking in mijn lichaam waarbij helaas nog geen verbetering optreed. Dit zeggende ik gebruik het nog maar een week dus wie weet wordt dat ook minder.

  • Aanbevelen?Ja

1-7-2022Ruud , Uitgeest

*********

Perfect, zeer snel geleverd.

De Aloe Vera gel drank is een goed product. Het bevalt ons heel goed.

  • Aanbevelen?Ja

27-6-2022Roelie , SWIFTERBANT

**********

Pakket nog niet geleverd

Op 21 juni zou mijn pakket geleverd worden via POST.nl. Op 22 juni mail dat er niemand thuis zou geweest zijn ( wat NIET waar is) zou geleverd worden in post.nl punt in de buurt . Sindsdien elke dag mail dat het helaas niet zal,lukken en het de dag erna zou geleverd worden .
Over het product kunnen we nog niets zeggen, over de service van uw bedrijf WEL, jullie doen er ALLES voor om het pakketje toch ter plaatse te krijgen. Hopelijk worden onze volgende bestellingen met een andere koeriersdienst geleverd.

  • Aanbevelen?Ja

27-6-2022geert , Westerlo

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! Wij er inderdaad alles aan om het pakket bij u te krijgen. Enkel de bezoegers...De Post heeft ergens wat fout gedaan in België. Via de tracking kunt u uw pakket volgen. Tracking: 25 jun. 2022 11:52 Uur Depot Oevel (B) Zending gesorteerd in sorteercentrum 25 jun. 2022 00:00 Uur Depot Oevel (B) Het verwachte moment van bezorging is bijgewerkt i.v.m. geslotenverklaring Onze excuses namens de bezorging (post)! En natuurlijk krijgt u altijd uw pakket! Mvg. Team Ecolife

*********

Snelle levering, prima en fijn product en voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle levering. Prima product. Voldoet aan alle verwachtingen.

  • Aanbevelen?Ja

23-6-2022Nicole , Utrecht

**********

alles klopte

alles klopte! alleen ben ik het er niet mee eens dat ik akkoord moet gaan dat jullie mijn persoonsgegevens gaan verwerken!!

  • Aanbevelen?Ja

22-6-2022Ba , 's-Hertogenbosch

Reactie van het bedrijf

Om een bestelling te kunnen verwerken hebben wij uw gegevens nodig. Wij bewaren enkel uw naw gegevens en de factuur/ bestellingen. Wij gebruiken of verkopen uw gegevens niet voor commerciële doeleinden.

********

Goed

Prima product

  • Aanbevelen?Ja

22-6-2022Ilse , Woerden

*********

Top

Ik drink sinds ruim een jaar elke ochtend Aloe Vera met pulp en ik voel me er heel goed bij. Eindelijk een regelmatige stoelgang en een betere huid De producten worden snel verzonden

  • Aanbevelen?Ja

17-6-2022Petra , Arnhem

**********

Zuivere en betaalbare Aloe Vera

Jullie mogen wel meer promotie op Social Media doen! Ik gebruik al 1,5 jaar Aloe Vera voor mijn paarden (allergie). Maar was zo veel geld kwijt. Toen kwam ik al googled op jullie website. Ik heb nog getwijfeld want ik stap niet graag over op een ander product of merk alleen maar om wat centen te besparen. Gelezen en vergeleken.. en besteld! Ik ben erg tevreden en blij dat ik ben overgestapt. Mochten jullie een ambassadeur zoeken voor de Aloe Vera voor paarden - laat het mij weten ;) Carola

  • Aanbevelen?Ja

16-6-2022Carola , Gelselaar

*********

Prima

Goed product en prima verzending

  • Aanbevelen?Ja

16-6-2022Helene , Kapellen

********

Al jaren tevreden over de huid gel

Voor een mooie huid :)

  • Aanbevelen?Ja

13-6-2022Tessa , Moerdijk

**********

Nog geen idee

Ik gebruik het product nu 1 week - 2x daags plm 30 cl... Het heeft zeker geen vieze smaak, maar kan nog niet zeggen of het heilzaam is... Ik wil het blijven innemen totdat de fles op is en dan hoop ik dat de Aloe Vera, waar ik zeker in geloof, zijn werk zal doen waarvoor ik het gekocht heb...namelijk de buikwand iets strakker te maken...

  • Aanbevelen?Ja

9-6-2022Henk , Amsterdam

**********

Goede service

Snelle levering en goede service! Had nog geen ervaring met dit product maar het voelde als een goede kwaliteit door hun informatie waardoor ik besloot het bij hun te kopen….

  • Aanbevelen?Ja

8-6-2022Maureen , Alphen a.d Rijn

*********

Prima producten, prima levering!

Zuivere producten die ik reeds meermaals bestelde voor het verzorgen van mijn huid. En een snelle, correcte en vlotte levering!

  • Aanbevelen?Ja

4-6-2022Lien , Brakel

10

Betrouwbare leverancier van TOP produkten.

Elke bestelling wordt altijd conform toezegging afgeleverd.

  • Aanbevelen?Ja

1-6-2022Helga , Den Haag

**********

Super

Snelle levering en goed verpakt

  • Aanbevelen?Ja

30-5-2022Henk , Hulst

*******

Top product

Ik heb heel veel baat bij de aloë vera gel. Ik heb last van pds en door iedere dag de gel te gebruiken hoewel ik het echt smerig vind, heb ik veel minder klachten.

  • Aanbevelen?Ja

25-5-2022Sacha , Vierlingsbeek

**********

Eerlijk product

Snel geleverd en super product

  • Aanbevelen?Ja

23-5-2022Kurt , Antwerpen

**********

Fijne zalf

Met mijn gevoelige huid vind ik dit een fijne zalf. Hij ruikt ook erg lekker!

  • Aanbevelen?Ja

20-5-2022M. , Abcoude

**********

Een perfect product! Precies wat ik

Een perfect product. Snel geleverd en precies wat ik zoek.

  • Aanbevelen?Ja

15-5-2022Pien , Breda

**********

Topservice

Ik heb een fles aloe vera besteld, al meerdere keren inmiddels. Snelle levering, goede kwaliteit. Kortom, ik blijf bestellen

  • Aanbevelen?Ja

9-5-2022Red , Gelderland

*********

Aloe Vera gel, geweldig, voor een prima prijs.

Bestellen, voortgang en bezorging is ook helemaal in orde.

  • Aanbevelen?Ja

3-5-2022Martin , Hengelo

********

Duidelijke info, goed product

De huidgel is verkoelend en hydraterend, en ik gebruik m ook als haargel (cast voor krullen). Daarvoor werkte deze gel beter dan andere natuurlijke gel die ik heb geprobeerd. De informatie op de website lijkt duidelijk en uitgebreid.

  • Aanbevelen?Ja

25-4-2022Hanneke , Eindhoven

*********

Dit is pas service!

2e keer dat ik hier bestel. De vorige keer was een fles gaan lekken en zat er bij de andere weinig pulpvezels in. Verder was ik tevreden over het product. Bij mijn 2e bestelling, had ik dit nogmaals aangegeven en gevraagd of ze hierop konden letten, omdat ik verder wel tevreden was over het product. Toen de bestelling aankwam had ik een fles gratis erbij gekregen, als goedmaker. Ik was aangenaam verrast en ben wederom weer tevreden over de levering en service van deze firma!

  • Aanbevelen?Ja

22-4-2022Joshua Mullenders , Brunssum

************

Geweldig

Fijne producten van kwaliteit!

  • Aanbevelen? Ja

3-4-2022 Anousjka Jansen , Ermelo

************************

Beste producten werking + noni ook

Beste STS ik sla jullie producten in en ik ben zo blij met de werking kwaliteit en puurheid super bedankt. Vanaf cojona altijd blijven gebruiken super aanrader

  • Aanbevelen? Ja

1-4-2022 Saj , Amsterdam

***********************

Aloe vera gelei bevalt goed.

Ik gebruik de aloe vera gelei ter hydratering van mijn huid en het lijkt echt wel wat te doen. Prettig in gebruik.

  • Aanbevelen? Ja

31-3-2022 Marike , Kortenhoef

************************

Vlot geleverd zoals altijd

Heerlijke producten!

  • Aanbevelen? Ja

26-3-2022 Annet , Havelte

*********************

Een goede keus

Heel goed.

  • Aanbevelen? Ja

25-3-2022 Ilse , Woerden

********************

Altijd top producten

De bestelde producten zijn altijd top. De dienst naverkoop eveneens!

  • Aanbevelen? Ja

25-3-2022 Jan Cornillie , Wespelaar

*******************

Prettige klantenservice, snelle levering.

Leuk gesprek gehad met de klantenservice. Over het verschil tussen de Aloe gel en de Juice. Ik wil kijken of de juice goed werkt voor mijn kleine papegaai die zichzelf grotendeels heeft kaalgeplukt. Zn huidje is beschadigd en geirriteerd. De juice kan ie drinken en als ik het verdun met water dan kan ie daarin badderen. De medewerker was oprecht enthousiast over de aloë producten en ik heb beloofd foto's te maken en de vooruitgang met ze te delen.

  • Aanbevelen? Ja

22-3-2022 Wilma , Leeuwarden

****************************

Super snelle levering van een geweldig product

Er wordt aan alles gedaan wat beloofd is op de site

  • Aanbevelen? Ja

15-3-2022 N. , Wouw

********************

Netjes en op tijd afgeleverd

Prima product

  • Aanbevelen? Ja

7-3-2022 Ron , Doenrade

********************

Fantastisch product

Het helpt om mijn darmen te stabiliseren.

  • Aanbevelen? Ja

4-3-2022 Marion , Bruchem

***********************

Deze producten zijn goed voor mij

Mijn huid reageert heel goed op de producten. Ik bestel aloë vera gel en de propolis creme 3+1 gratis.

  • Aanbevelen? Ja

21-2-2022 Judith , Waddinxveen

***************************

no problems

probleemloze site goede producten en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

20-2-2022 Fen , Venlo

***************************

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over de Alle Vera om dat het echt zuiver en kosjer is en van non-GMO plantages komt

  • Aanbevelen? Ja

20-2-2022 Martien , Alkmaar

*************************

Heel goed, duidelijk. Snel bezorgd

Top

  • Aanbevelen? Ja

11-2-2022 Derk van den Dungen , Zeist

***********************

snelle levering

tevreden

  • Aanbevelen? Ja

11-2-2022 Diny , Hengelo

***********************

Zeer tevreden over producten en verzending.

Zeer tevreden over producten en verzending.

  • Aanbevelen? Ja

5-2-2022 Dikkie , Oene

************************

Fijn product bij droge en gevoelige huid

Prettig smeerbaar en houd de huid soepel

  • Aanbevelen? Ja

25-1-2022 Manon , Groningen

**************************

Fantastisch

Snelle levering en allervriendelijkst. Fantastisch product.

  • Aanbevelen? Ja

25-1-2022 Mary , Lepelstraat

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! Daar doen we het voor. Tevreden gebruikers!

*************************

Top product

Top product en snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja

16-1-2022 Kurt , Antwerpen

************************

Leuke aanbiedingen. Snel geleverd

Prima gel drank.

  • Aanbevelen? Ja

9-1-2022 Tineke , Noordwolde

**************************

Alles goed en netjes aangekomen

Al een paar keer besteld. Prima producten en nette verzending.

  • Aanbevelen? Ja

3-1-2022 Mimi , Rotterdam

**************************

Heel goed

Werkt heel goed voor mij

  • Aanbevelen? Ja

1-1-2022 Sacha , Vierlingsbeek

Reactie van het bedrijf

Fijn te lezen dat de aloë het goed doet! Dank u wel.

*********************

Perfecte Aloe Vera gel voor gezicht !

Hele fijne gel voor gezicht. Ik gebruik het nu al jaren.

  • Aanbevelen? Ja

1-1-2022 An , Breda

*************************

goede ervaring

Vaker gebruikt en is goed

  • Aanbevelen? Ja

28-12-2021 HC , Zandvoort

*************************

Levering prima

Beetje onhandig dat dit verzoek om beoordeling zo snel komt, want kan nog niet goed aangeven hoe het gebruik bevalt Levering in ieder geval prima

  • Aanbevelen? Ja

28-12-2021 T , Nijmegen

Reactie van het bedrijf

U kunt wachten met het antwoorden op de uitnodiging. Helaas wordt dit niet vermeld door Kiyoh maar u kunt dacht ik tot een 2 weken na de uitnodiging wachten met het invullen / versturen van uw ervaring. Mvg. Edward, Team Ecolife

*******************

Snelle levering

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

  • Aanbevelen? Ja

24-12-2021 Paula , Hengelo

********************

uitstekend

uitstekend

  • Aanbevelen? Ja

21-12-2021 Herman Riekhoff , Oldenzaal

**********************

Top ervaring!

Snelle en nette levering! Top product!

  • Aanbevelen? Ja

21-12-2021 Shereen , Almere

******************

Geweldig product en ik beveel het aan.

Een super snelle bezorging en mooi verpakt.

  • Aanbevelen? Ja

19-12-2021 Marion , Bruchem

********************

Prima

Ik hoor goede berichten van jullie product

  • Aanbevelen? Ja

14-12-2021 Ilse , Woerden

******************

Betrouwbaar en volledig.

Heb al een paar keer producten besteld via dit bedrijf en mijn ervaring is zeer positief. Zeer volledige website met keuze om de producten in de avond te laten bezorgen. Nooit problemen gehad en vind het dus ook een betrouwbaar bedrijf. De producten zelf zijn ook top!

  • Aanbevelen? Ja

6-12-2021 M.J.H. , Hoofddorp

*******************

Goed product en netjes geregeld

Voor zover ik kan beoordelen is het product goed. Bestelling ging vlotjes en was netjes geregeld.

  • Aanbevelen? Ja

4-12-2021 Jitske , Gouda

*******************

zeer goed

Onder de indruk hoe dit product wordt gemaakt.

  • Aanbevelen? Ja

3-12-2021 Gerard Nederpel , Rotterdam

*******************

Erg tevreden. Goede zuivere producten

Erg tevreden. Goede zuivere producten

  • Aanbevelen? Ja

3-12-2021 Anoniem , Nederland

****************

Werkt goed

Goed product wat ook goed aanslaat

  • Aanbevelen? Ja

3-12-2021 I.J. , Kruiningen

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u onze Prima Vita al zo lang gebruikt. Dank u wel voor de review.

*********************

Snelle bezorging en goed verpakt

Mooi product , goed verpakt en een vlotte bezorging Ik kan voorlopig weer vooruit

  • Aanbevelen? Ja

28-11-2021 Irene , Lelystad

*********************

Heerlijk spul en vlotte levering

Binnen drie dagen was de bestelling binnen.

  • Aanbevelen? Ja

26-11-2021 Annet , Havelte

********************

uitstekend produkt

snelle bezorging en uitstekende service

  • Aanbevelen? Ja

21-11-2021 R.H.B. Tuinder , Zandvoort

*****************

Uitstekend

Mooi product en snelle levering met vriendelijke bezorgdienst

  • Aanbevelen? Ja

19-11-2021 Eileene Rouppe , Kwadendamme

***************

Prima kwaliteit!

Prima kwaliteit, bovendien ligt de prijs onder die van de gezondheidswinkels en wordt het snel thuis afgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja

5-11-2021 Paul Hillen , Oude meer

*****************

Uitstekende noni sap! redelijke prijs en snel bezorgd.

We zijn al jaren gebruiker van pure noni sap zonder toevoegingen.

  • Aanbevelen? Ja

5-11-2021 Harry , Stadskanaal

********************

Super producten!

Er was eerst iets mis gegaan met de levering van de bestelling maar na een telefoontje was dit gelijk netjes opgelost. Ik drink nu al 2 maanden de aloë vera en noni juice en ik merk zeker verschil. Ik heb meer energie, herfst/winter klachten zijn minder erg als vorige jaren en mijn huid is zachter door de aloë vera. De noni was erg wennen in het begin omdat het een aparte geur en smaak heeft maar na een weekje dronk ik het gemakkelijk op. Hopelijk dat de aloë vera mij ook helpt tegen de zonneallergie in de zomer. Ik ben erg tevreden met de kwalitiet van alles. Jullie hebben er nu een nieuwe vaste klant bij!

  • Aanbevelen? Ja

4-11-2021 Stephanie , Rotterdam

***************

Snel bezorgd

4 flessen van 1 liter besteld, allemaal de dag erna aangekomen. Alleen was van een fles de afsluiting van de dop kapot waardoor er wat Aloë sap gemorst is geworden, verder geen probleem, alleen moeilijk in te schatten hoe het nu zit met de houdbaarheid.

  • Aanbevelen? Ja

1-11-2021 Joshua , Brunssum

*********************

Ik ben er blij mee. Prima bezorging.

Nog niet echt ervaring gehad met dit product. We gaan het meemaken.

  • Aanbevelen? Ja

30-10-2021 Ilse Snijders-Borger , Woerden

*****************

keurige afhandeling

mooi aanbod en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

30-10-2021 G.J. Clabbers , Broekhuizenvorst

********************

Pakket lang onderweg

Pakket ontvangen op 13 oktober post nl en pas op 19 oktober s’avonds verstuurd richting Spanje, zou tussen 18 en 20 oktober geleverd worden maar volgen track&trace is het nog niet in Spanje☹️☹️

  • Aanbevelen? Nee

28-10-2021 Jan , Rojales

Reactie van het bedrijf

Gelukkig is het inmiddels aangekomen. Wij hebben het pakket direct gepost op 13 oktober. Het pakje is afgeleverd op 22 oktober op 09.19 uur. Naar Spanje is 6-7 dagen normaal. Mvg. Edward- Team Ecolife

*****************

Snel en efficient

Website duidelijk , levering snel en product uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja

27-10-2021 C.J.A. , Den Haag

*****************

geweldig goed

alleen de levering kwam een dag later dan ik ingevuld had , daar was ik minder blij mee , maar het product is geweldig

  • Aanbevelen? Ja

26-10-2021 harry , volendam

****************

Prima producten

Ik gebruik al enige jaren Aloe Vera gel. Ben er nog steeds zeer tevreden over.

  • Aanbevelen? Ja

26-10-2021 Fen , Arcen

*****************

Netjes verpakt aangekomen, goed product

Het product smaakt prima en is binnen de aangekondigde termijn geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

24-10-2021 Andrea , Egmond

********************

Alles top

Gewoon alles goed

  • Aanbevelen? Ja

22-10-2021 W. , Huissen

********************

Uitstekend

Mooi verpakt en zeer snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja

20-10-2021 Jochanan G. , Streefkerk

****************

 

  • Aanbevelen? Ja

2-10-2021 Petra , Easterein

****************************

Zeer goed product en snelle levering

Zeer goed product en snelle levering Via website ook makkelijk te bestellen

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2021 Jan , Wespelaar

************************

Goed

Smaak aangenaam. Helpt mij echt met de spijsvertering en opgeblazen gevoel. Zonder bijsmaken zoals pepermunt, gember of zoetstoffen. Dat is wat ik zocht. Bij jullie kon ik deze Alie Vera kopen. Bedankt!

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2021 Willemijn , Voorhout

************************

Klasse service

Prettige en snelle service

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2021 Paul , Aalten

************************

Zuivere producten van voelbaar hoge kwaliteit

Zowel de Aloëvera drank en de Nonijuice voelen als zuivere natuurproducten van hoge kwaliteit. De bestelling is geheel naar verwachting aangekomen.

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2021 Karel , Hummelo

************************

Snelle levering.veilig aangekomen.

Snelle levering en veilig en onbeschadigd aangekomen

  • Aanbevelen? Ja

1-10-2021 Sandra , Schinveld

************************

Prima verpakt

goed verpakt in Handige 500ml kunststof flesjes die goed sluiten

  • Aanbevelen? Ja

27-9-2021 Louise , Brabant

************************

Veel handiger dan een blad

Makkelijk te gebruiken samen met het citroensap en rasp dat ik iedere ochtend drink

  • Aanbevelen? Ja

26-9-2021 Irene , Lelystad

************************

werkt na aanbrengen snel.

s'avonds veel last van jeuk aan handen en voeten veel geprobeerd. maar dit werkt goed en snel. Na 1x smeren geen last meer.

  • Aanbevelen? Ja

26-9-2021 Marco , Schiedam

************************

Prima afgeleverd

Prima product

  • Aanbevelen? Ja

21-9-2021 Hj Engels , DOENRADE

************************

Product besteld en werd snel geleverd.

Gewoon goed al had ik een afhaalpunt aangegeven terwijl het pakket werd thuisbezorgd.

  • Aanbevelen? Ja

18-9-2021 Herman , Leeuwarden

************************

uitstekend

het product in goede orde ontvangen

  • Aanbevelen? Ja

18-9-2021 fred , huizen

************************

Goed

Snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja

18-9-2021 Charl , Nistelrode

************************

heel goed en netjes verstuurd

heel goed

  • Aanbevelen? Ja

10-9-2021 marian , 's-Gravenhage

************************

Uitmuntend

Er is zoveel rommel op de markt, waar het aloe vera betreft. On-ethisch. Zoals je tegenwoordig beduveld word. Dit echter, is een zeer goed en zuiver produkt. Blij deze gevonden te hebben.

  • Aanbevelen? Ja

6-9-2021 Frans , Voorschoten

************************

Prima product!

Bestelling snel geleverd en goede en duidelijke productinfo.

  • Aanbevelen? Ja

2-9-2021 GAPM Ernest , Halsteren

************************

Prima product en levering

Prima product en levering

  • Aanbevelen? Ja

31-8-2021 Udo , Aveen

************************

Volgende dag in huis

Het product zelf moet ik nog gaan testen, maar de service is prima

  • Aanbevelen? Ja

31-8-2021 BG , Wehl

************************

Prima voor mekaar.

Ja prima voor mekaar

  • Aanbevelen? Ja

27-8-2021 Gerrit , Milsbeek

************************

Perfect

Heel plezierig

  • Aanbevelen? Ja

27-8-2021 herman , Oldenzaal

************************

Goed product

Veel last van huiduitslag en daardoor weer op zoek gegaan naar een oplossing. Na een paar weken duidelijke vooruitgang die zelfs arts verbaasde. Bijkomend voordeel is dat darmwerking veel beter werd en ik zelfs gewicht kwijt ben geraakt.

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2021 Marja , Rotterdam

************************

Prima

Prima producten en snelle levering.

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2021 Anja , Rockanje

************************

Prima bestelling, verzending, levering

Prima bestelling, verzending, levering

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2021 Rob , Putten

************************

Uitstekende kwaliteit

Fijne ervaring met deze Aloe Vera. Het voelt goed op de huid voor kleine wondjes en littekens, maar ook bij inwendig gebruik is het goed te doen.

  • Aanbevelen? Ja

23-8-2021 Jeff , Amsterdam

**********************

geweldig goed

heel goed product wat heel goed werkt en een snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

Gisteren harry roele , volendam

**************************

Super

De levering was super snel. Dankjewel

  • Aanbevelen? Ja

4-7-2021 Willem , Lievegem Vinderhoute

**************************

Prima!

Snelle service, goede producten

  • Aanbevelen? Ja

3-7-2021 Angelina , Lepelstraat

**************************

vlot geleverd

Een week gebruikt voldoet tot nu toe aan de verwachting. wachten af wat het verder doet.

  • Aanbevelen? Ja

3-7-2021 Johannes , Ferwert

**************************

prima zoals altijd

Is een goede aanvulling op mijn lichamelijke weerstand

  • Aanbevelen? Ja

30-6-2021 Fen , Arcen

**************************

Geweldige producten!!!!!!!!!

Ik gebruik het al vele jaren en ben nog steeds erg tevreden!! Groeten, Dorien

  • Aanbevelen? Ja

28-6-2021 Dorien , Utrecht

**************************

Grandioze service, vandaag besteld, morgen in huis!

Uitstekend product, vandaag besteld morgen in huis.

  • Aanbevelen? Ja

27-6-2021 R.H.B. Tuinder , Zandvoort

**************************

Geweldig

Vooral voor mijn darmproblemen werkt het super

  • Aanbevelen? Ja

27-6-2021 piëtra , Nieuwegein

**************************

Perfect

Niets aan toe te voegen, in één woord perfect!

  • Aanbevelen? Ja

21-6-2021 Willie Roelofsen , Woudenberg

**************************

Geweldige gel en crème!

Heerlijke producten, vlot geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

20-6-2021 Annet , Havelte

**************************

High Quality Aloe Vera, Great Service

We are very happy with this shop and order our Aloe Vera for many years from STS. The Quality is the best I could find and the price is good. Thanks!

  • Aanbevelen? Ja

20-6-2021 Elfi , Grunwald

**************************

Prima levering, goed product!

Prima levering, goed product!

  • Aanbevelen? Ja

18-6-2021 Alicia , Veldhoven

**************************

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten

  • Aanbevelen? Ja

14-6-2021 Rebecca , Zuid-Holland

**************************

Had zelf het verkeerde product eerst besteld.

Dacht dat het waterig was, na een goede uitleg van het bedrijf kwam ik erachter dat ik het verkeerde product had besteld. Uiteindelijk zijn we er samen goed uitgekomen. Top opgelost.

  • Aanbevelen? Ja

16-6-2021 Ferdinand , Mantgum

Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling

**************************

Hele fijne spullen!

Ik kocht altijd pure Aloë op Bonaire en nu heb ik eindelijk ook een bedrijf in Nederland gevonden die, zo goed als, pure aloë verkoopt! Heel blij mee!

  • Aanbevelen? Ja

10-6-2021 Anuska , Lelystad

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw reactie! De dranken bevatten 99.5% tot 99.8% aloë plus een weinig natuurlijke conservering. Zonder enige toevoeging zou beteken dat we de aloë moeten koken...Door het koken verliest de aloë dan een groot deel van haar positieve eigenschappen. Het eindproduct bevat altijd een heel klein beetje natuurlijke conservering. Zonder conservering is aloë binnen een week bedorven. Anders is het dood gekookt of soms zelfs chemisch behandeld zodat alle bacteriën dood zijn!

**************************

Snelle levering

Snelle levering, en de spullen waren netjes verpakt. Ik heb nog even contact gehad met de klantenservice en de werknemer was super vriendelijk!

  • Aanbevelen? Ja

8-6-2021 Laura , Utrecht

Reactie van het bedrijf

Beste Laura, dank je wel voor de feedback!

**************************

Keurige service

Helaas kwam er maar een deel van de bestelling in eerste instantie. Omdat alle bevestiging mails aangaven dat alles was geleverd toch maar even gebeld. De administratie was keurig in orde, het restant stond nog op de afleverlijst en was binnen een paar dagen in huis. Keurige en vriendelijke medewerkers. Super tevreden!!

  • Aanbevelen? Ja

9-6-2021 IC , Enschede

**************************

Top

Ik ben er super blij mee. Werkt super goed voor mijn huid

  • Aanbevelen? Ja

5-6-2021 Ina , Grootegast

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor de feedback!

**************************

Altijd prompte levering van kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs.

Ecolife is mijn hofleverancier als het gaat om producten voor innerlijke en uiterlijke verzorging van mijn lijf.

  • Aanbevelen? Ja

5-6-2021 Helga , Den Haag

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de reactie! U bent al jaren klant, MERCI !

**************************

Prima

Vandaag besteld morgen in huis.... Top

  • Aanbevelen? Ja

31-5-2021 Simon , Midwolda

**************************

Prima

Goed en op tijd geleverd

  • Aanbevelen? Ja

30-5-2021 Ron Engels , Doenrade

**************************

Snelle levering

Fijne producten goed voor de ingewanden en spieren

  • Aanbevelen? Ja

29-5-2021 Corrie , Ouddorp

**************************

Professioneel

Een blijvend betrouwbare productvoorziening.

  • Aanbevelen? Ja

29-5-2021 Fons , Zandvoort

**************************

Goed ontvangen

Post.nl heeft mij goed ingelicht over de bestelling en deze is kapot aangekomen volgens het tijdschema. Begin vandaag het product te gebruiken, heb er vertrouwen in.

  • Aanbevelen? Ja

29-5-2021 Pauline Lopes Cardozo , Heiloo

Reactie van het bedrijf

Sorry namens de post dat het bekertje kapot was. Soms is de post wat ruig met de pakjes. Gelukkig is de aloë fles niet kapot

**************************

Geweldig product

Goed product en snelle levering!

  • Aanbevelen? Ja

29-5-2021 Ingrid , Den Haag

**********************

heel tevreden

ik ben heel erg tevreden ook over de heat rub. een kennis had ook geprobeerd voor zijn tennisarm en hij belde op hoe het heet om te bestellen dus dat zegt wat over de kwaliteit, hij is beter als de forever living. de aloe vera drank is ook sterk ik heb geen galbulten meer en de propolis creme is de beste hand en voet gezichtscreme die ik ken. het heeft me droge huid heel goed geholpen in een zeer korte tijd. ik vind het wel duur maar tegenover forever living wat onbetaalbaar is is de kwaliteit zeer goed of nog wel beter, ik hoop dat de drank weer snel terugkomt want dat geeft me altijd een boots voor de hele dag. mvg betty

  • Aanbevelen?Ja

Vandaag betty , Nijmegen

**********************

Vlotte service goede producten

Snel pakket ontvangen product grote tevredenheid

  • Aanbevelen?Ja

30-4-2021 Iko , Kruiningen

**********************

Geweldig spul

Verry nice

  • Aanbevelen?Ja

26-4-2021Mars , Den Haag

**********************

Ik heb niks ontvangen

Ik ontvang graag alsnog mijn bestelling!

  • Aanbevelen?Nee

22-4-2021Flo , Amsterdam

Reactie van het bedrijf

Fout van Post.nl. We hebben uw betaling reeds teruggeboekt. Excuses namens de post.

**********************

Top!

Snelle levering

  • Aanbevelen?Ja

20-4-2021Adriana , Grootebroek

**********************

De smaak van de Noni sap valt tegen.

Wij hebben in het verleden al eerder van jullie Noni sap gekregen en toen zat er een verfrissende lekkere smaak aan. Dat is bij deze zending niet zo. We compenseren dat door het met een andere vruchtensap te drinken. Dat vinden we een beetje jammer.

  • Aanbevelen?Ja

19-4-2021Klaas , Gieten

Reactie van het bedrijf

100% pure noni. Zonder enige toevoeging. Daarom smaakt het anders. De vorige serie was minder puur, met frambozen extract. Zie de omschrijving in de webshop. Mvg. Team Ecolife

**********************

Snel geleverd en top kwaliteit

Voor ik ging bestellen had ik een vraag over welke product is geschikt om mijn shampoo te maken; binnen 24h krijg ik een antwoord. Dus had ik meteen besteld. Het was ook snel behandeld en geleverd. Ben dankbaar en blij dat ik deze webshop toegekomen via Google search.

  • Aanbevelen?Ja

18-4-2021Jenny-Vi , Beverwijk

**********************

Snel en degelijk

Goed product

  • Aanbevelen?Ja

17-4-2021Tineke , Noordwolde

**********************

heldere werkwijze en vlotte levering

Gemakkelijk om de bestelling te doen, duidelijke uitleg en snelle levering

  • Aanbevelen?Ja

17-4-2021Els , Alphen aan den Rijn

**********************

Super snelle evering naar België

mooi puur product

  • Aanbevelen?Ja

16-4-2021Rianne , Poppel

**********************

Perfect

Er ging iets mis, maar werd per omgaande opgelost

  • Aanbevelen?Ja

13-4-2021Herman , Oldenzaal

Reactie van het bedrijf

Ook wij maken weleens een fout...Direct opgelost zoals u meldt. Dank u wel!

**********************

fijn produkt, snelle levering

eerste keer besteld, goede services. zeer snelle levering.

  • Aanbevelen?Ja

11-4-2021marius , Herkingen

**********************

Goed product en snel geleverd

Echte Aloë Vera gel. Neutrale smaak. Snel geleverd

  • Aanbevelen?Ja

10-4-2021Yvonne , Kaatsheuvel

**********************

ik geloof erin!

jammer dat ik bij twee keer bestellen twee keer een foute levering krijg

  • Aanbevelen?Ja

8-4-2021Irma , Margraten

**********************

Excellent!

De service krijgt een tien. Het product overtreft mijn verwachtingen. Een tien+! voor de beste Aloe Vera tot nu toe gevonden.

  • Aanbevelen?Ja

4-4-2021Frans , Voorschoten

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback! Wij leveren al meer als 20 jaar (de beste) aloë vera. Van bio, halal en kosher plantages. Vegan/ Organic 100% controle = 100% premium product. Mvg. Team Ecolife

**********************

Zeer goed.

Heel fijn.

  • Aanbevelen?Ja

2-4-2021Szilvia , Millingen

**********************

Uitstekend

Producten zijn eerder binnen gekomen dan wat ik had verwacht en de aloë vera crème is super merk nu al verbetering in mijn gezicht

  • Aanbevelen?Ja

2-4-2021Liesbeth , Spijkenisse

**********************

Goed

Aloe vera is altijd goed, de gel consumeren is beter.

  • Aanbevelen?Ja

30-3-2021Michika , Rotterdam

**********************

Uitstekend

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering.

  • Aanbevelen?Ja

30-3-2021S.H. , Roermond

**********************

Erg fijn!! Rustig voor de huid

Snel geleverd. Ruikt erg lekker waardoor ik twijfelde of het wel goed zou zijn voor mijn huid. Maaret is geweldig. Mijn hUid reageert goed en de eczeem is nu al minder.

  • Aanbevelen?Ja

28-3-2021Loes Helle , Arnhem

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback!

**********************

goed zoals gewoonlijk

gebruik dagelijks de maatbeker aloe vera gel en voel me hier goed bij

  • Aanbevelen?Ja

28-3-2021Fen , Arcen

1**********************

snel en accuraat

  • Aanbevelen?Ja

26-3-2021Rijk , nissewaard

**********************

Super! Heerlijk product en de volgende dag al geleverd volgens afspraak

Super! Heerlijk product en de volgende dag al geleverd volgens afspraak

  • Aanbevelen?Ja

26-3-2021Patricia Gerretsen-Schippers , Reeuwijk

**********************

Altijd snel geleverd en topproducten

Nooit problemen gehad, alles altijd vlot geleverd en de producten zelf zijn altijd van hoge kwaliteit

  • Aanbevelen?Ja

26-3-2021Jan , Wespelaar

**********************

Goed product

Het product kwam in goede orde aan.. helaas trof ik de maatbeker kapot in kleine stukjes in de doos. De kwaliteit van het product is goed!

  • Aanbevelen? Ja

21-3-2021 Simone, Arnhem

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

Excuses. De post heeft het pakje dan zeker laten vallen. Gelukkig is alleen maar het maatbekertje stuk. Dank uw wel voor uw feedback. Mvg. Team Ecolife

*******************

10

correcte afhandeling, prima product.

Zie boven

  • Aanbevelen? Ja

19-3-2021 Anneke, groningen

*******************

7

vreemde smaak

gebruik het al jaren maar nu is de smaak toch anders eerst 98% noni nu 100 % noni wel wennen smaakt erg smerig

  • Aanbevelen? Nee

14-3-2021 max, schijndel

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

Nieuwe pure noni. Zoals u heeft kunnen lezen in de omschrijving is dit een echt 100% pure noni. Zonder toevoeging van frambozenextract. Deze noni tot 10x meer aan flavonoïden en 4-5 meer aan vitamines. Noni niet lekker ( volgens de meeste gebruikers) maar het wordt dan ook ingenomen voor de gezondheid en niet de smaak. Mvg. Team Ecolfie

*********************

10

werkt goed

sinds ik dit elke dag neem , ben ik veel rustiger geworden , helemaal top

  • Aanbevelen? Ja

12-3-2021 harry roele, Volendam

********************

10

Prima producten!

De Aloe Vera-zalf met propolis heeft een verzachtend effect op mijn huid die uitslag vertoont. Prima product. Vlotte verzending van de bestelling.

  • Aanbevelen? Ja

9-3-2021 Maria, België

********************

10

Fijne producten snelle levering

Fijne producten de huidlotion bijvoorbeeld weinig van nodig smeert goed uit. De tandpasta helemaal super heerlijk frisse mond.

  • Aanbevelen? Ja

6-3-2021 Corrie, Ouddorp

********************

10

Nice product

Everything in order'

  • Aanbevelen? Ja

5-3-2021 Linda, Westmalle

********************

10

Snelle verzending en fijn product

Snelle verzending en fijn product

  • Aanbevelen? Ja

28-2-2021 Lissy, Hoorn

********************

9

Goede ervaring

Door een onverklaarbare reden werd eerst mijn bestelling niet afgeleverd. Gebeld, en bestelling opnieuw verstuurd. Deze werd de volgende dag dag afgeleverd. Top!

  • Aanbevelen? Ja

23-2-2021 W.J. Smit, Meppel

 

******************

Aloe Vera

Heerlijke producten. Ik gebruik het alleen voor huid en haar niet om in te nemen.

  • Aanbevelen? Ja

15-2-2021 Nina, Haarlem

***********************

Ik heb het product niet ontvangen

Beste verkoper, Ik heb u gisteren een mail gestuurd omdat ik het product niet heb ontvangen. Volgens Post.nl hebben ze het product wel bezorgd en iemand heeft getekend voor de producten maar dat was niet ik. Ik was op het moment van bezorging op kantoor aan het werk. Ik hoop dat u mijn e-mail heeft ontvangen en mij kan helpen want ik snap er eerlijk geen snars van.

  • Aanbevelen? Nee

6-2-2021 R., Rotterdam

Reactie van het bedrijf

Publieke reactie

Gelukkig is het pakje terecht. Het lag biij één van uw buren. Post was het niet-thuis briefje vergeten.

***********************

Snelle afhandeling en vlotte levering!

Snelle afhandeling en vlotte levering! Uitstekend!

  • Aanbevelen? Ja

Gisteren Carmen , Den Haag

**********************

 

Lekker spul, snel geleverd.

De smaak is goed, de levering snel, meer had ik niet te wensen. Wat het werkelijk voor mijn gezondheid doet gaan we meemaken, ik ben er net mee gestart. Maar het voelt goed.

  • Aanbevelen? Ja

26-1-2021 Mike, Overijssel

***********************

Perfect

Geweldige resultaten

  • Aanbevelen? Ja

27-9-2020 piëtra , Nieuwegein

************************

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

23-9-2020 Celien , Delft

***********************

Snelle levering en prima produkt

Snelle levering en prima produkt (de huidgel).

  • Aanbevelen? Ja

21-9-2020 R , Appelscha

*******************

Snelle en goede service

Kwaliteit aloe vera producten voor een goede prijs. Spullen heel snel in huis. Vriendelijke klantenservice..

  • Aanbevelen? Ja

18-9-2020 Bianca , Amsterdam

*********************

Al jaren vertrouwd product

Goed product voor scherpe prijs

  • Aanbevelen? Nee

11-9-2020 A.J.C.W. , Deurne

************************

Uitstekende service

Binnen een dag ontvangen, goede service en hele goede kwaliteit producten

  • Aanbevelen? Ja

5-9-2020 Johannes , Gouda

************************

Fantastische producten van een betrouwbare organisatie.

Bestellingen altijd snel en zorgvuldig verwerkt en wanneer er iets fout gaat met een levering wordt dit na melding altijd binnen 24 uur opgelost. Top leverancier.

  • Aanbevelen? Ja

1-9-2020 Helga , Den Haag

***********************

Volgens verwachting

Ik ken het product en het is snel geleverd. Dat gaat lang niet altijd zo, aangezien ik in Duitsland woon

  • Aanbevelen? Ja

1-9-2020 Ferry , Vreden (DE)

**********************

Perfect

Bij deze webshop bestel ik vaker, goede producten voor een goede prijs, zeker aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja

30-8-2020 M.E.G. , Purmerend

***********************

Fijne producten

Gezien ik de tonic en de gel pas een aantal dagen gebruik kan ik nog niet al te veel zeggen over het resultaat, maar de producten voelen erg fijn en fris bij gebruik. Ik hoop dat m’n huid erdoor herstelt!

  • Aanbevelen? Ja

28-8-2020 Kim , Rotterdam

*************************

Perfekt!

Bestelling via de webshop verloopt eenvoudig en vlot. De berichtgevingen via email duidelijk en de producten zijn nog even nieuw voor mij qua gebruik maar heb ik een goed gevoel bij. Ik was op zoek op internet naar informatie over Aloë Vera en had bij deze webshop het beste gevoel.

  • Aanbevelen? Ja

26-8-2020 H. , Rotterdam

**********************

perfecte afhandeling

goed product en afhandeling

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2020 H.P.M. Riekhoff , Oldenzaal

************************

snelle levering en een top product

snelle levering , met korting op de vierde fles en een heel goed product waardoor ik een stuk kalmer ben geworden

  • Aanbevelen? Ja

23-8-2020 harry , volendam

***********************

9

Heel goed

Heerlijke producten!

  • Aanbevelen? Ja

17-8-2020 Dorien , Utrecht

**********************

10

Geweldig en ook supersnelle verzending

Ik gebruik het voor mijn darmen. Al na een paar weken werkte het al heel goed .ik ga nu regelmatiger naar het toilet. Ik beveel het iedereen aan die last van z,n darmen heeft.

  • Aanbevelen? Ja

12-8-2020 Marion , Bruchem

***********************

2

Verkopen gel (dikke gladde vloeistof) maar het is dunne vloeistof.

Waardeloos

  • Aanbevelen? Nee

11-8-2020 Ton , Rijsbergen

Reactie van het bedrijf

Aloe Vera Gel puur met vezels en pulp. De naam van het product geeft al aan dat dit geen "gladde gel" is. Wij noemen het aloe vera Gel omdat het bestaat uit de gelei (gel) uit het binnenste van het aloe vera blad. Wij zijn dan ook zeer expliciet in de titel en productomschrijving dat het gaat om een Aloë vera drank voor inwendig gebruik. Dit om te voorkomen dat men deze Aloë Gel besteld om er bijvoorbeeld een desinfecterende handgel van te maken. Dit kan niet. Daarvoor is de Aloë vera Gel ZONDER stukjes. De Aloë vera Gel ZONDER stukjes is prima te gebruiken voor een haarmasker etc. Mvg. Team Ecolife

*****************************

Altijd snelle levering en goede producten

Altijd snelel levering en goede producten

  • Aanbevelen? Ja

10-8-2020 Jan Cornillie , Wespelaar

*******************

10

Tevreden tot nu toe

Snelle levering. Zeer tevreden. Kan nog niets zeggen over de inhoud van de producten. Ik gebruik het pas sinds een week.

  • Aanbevelen? Ja

4-8-2020 Susan , Amsterdam

*******************

10

Perfect

Geweldige producten

  • Aanbevelen? Ja

3-8-2020 Piëtra , Nieuwegein

*******************

10

Snelle levering, keurig verpakt in solide doos

Snelle levering, keurig verpakt in solide doos. Fijn product

  • Aanbevelen? Ja

2-8-2020 N. , Wouwse plantage

*******************

10

Prima, snel, goede communicatie, correcte info

Zie boven

  • Aanbevelen? Ja

1-8-2020 Kamila , Finsterwolde

*******************

10

Mijn ervaring alles op en top

Ik heb mijn bestelling netjes ingepakt ontvangen op tijd . Produkt is lekker en gezond voor mij

  • Aanbevelen? Ja

1-8-2020 ER , Den haag

*******************

10

Goede producten en fijne service

Ik heb nu voor de tweede keer Aloe Vera gel bio besteld en ben erg blij met de kwaliteit.

  • Aanbevelen? Ja

31-7-2020 Marlene , Landsmeer

*******************

Goed

Mijn bestelling is goed en snel aangekomen, ik ben heel tevreden over de aloe Vera gel. ik ga zeker nog een keer bestellen.

  • Aanbevelen?Ja

Marina , Hoogvliet

*******************9

Superproducten

Snelle levering; Zeer tevreden over de Aloë Vera Gel. Er werden proefmonsters meegezonden van Aloë Vera huidgel en de Propolus Creme. Eerst geprobeerd, daarna meteen besteld. De huidgel is ook een weldaad voor mn haar. Jammer dat de bodycreme niet meer voorradig was. Anders had ik deze erbij besteld. Mijn inwendige als uitwendige mens is dan compleet verzorgd. Top producten dus!

  • Aanbevelen?Ja

Huget , Simpelveld

*******************6

Snelle levering

Ik heb altijd de Aloe Vera drank van een andere leverancier gehad. Nu van dit merk aan het proberen. Omdat ik nog geen week dit aan het proberen ben kan ik nog geen juist oordeel geven.

  • Aanbevelen?Ja

Jeanne Kroep , Oldenzaal

*******************9

snelle levering, goed produkt!

Hele goede aloe vera, veel beter dan bijvoorbeeld van Holland & Barret. Hier proef je echt de zuivere smaak en hij is lekker dik. Zeer tevreden over. Zeer snelle levering, top!

  • Aanbevelen?Ja

Eva , Bussum

*******************6

Product is geen gel?

niets mis met de levering en communicatie ofzo, maar het product is geen gel. Het is vloeibaar met stukjes pulp. Als je t, zoals ik, voor cosmetische doeleinden wilt gebruiken zou ik t niet kopen

  • Aanbevelen?Nee

Herlette , Amersfoort

Beste Herlette, De gel om in te nemen is niet geschikt om cosmetica mee te maken. De Aloe vera Gel in de literflessen is de grof gemalen gelei uit het binnenblad van de aloe vera plant.

10*******************

Snelle en goede service

Binnen 24 uur leveren Goede kwaliteit aloe vera

  • Aanbevelen?Ja

Jan , Tiel

*******************7

goede kwaliteit

Volgens de bestelling zou de levering plaatsvinden op zaterdag. Vrijdagavond vonden we een briefje van TPG dat men tevergeefs aan de deur was geweest voor de levering. Dus niet volgens afspraak op zaterdag. Konden we zaterdag toch nog naar het volgende dorp rijden om de bestelling af te halen. Dus dikke min voor de levering, waar STS niks aan kon doen.

  • Aanbevelen?Ja

Fen , Gemeente Venlo

*******************10

Super snel en betrouwbaar

Ee ging wat mis met de levering. Ik kreeg de helft mijn bestelling. Na n email was dit binnen 24 uur opgelost. Klasse zo snel als er werd geschakeld.

  • Aanbevelen?Ja

Helga , Den Haag

*******************10

Super goed passende prijs

Super goed eerlijk product

  • Aanbevelen?Ja

S , Amsterdam

*******************9

Fantastische producten

Voel me er erg goed bij

  • Aanbevelen?Ja

piëtra , Nieuwegein

*******************8

goed werkend product

goed werkend product, en 100% natuurlijk

  • Aanbevelen?Ja

Joop , Doorn

*******************10

snelle levering goeie kwaliteit en nette prijs

snelle levering, goeie kwaliteit en een nette prijs

  • Aanbevelen?Ja

J.S. Bolleboom , Nuland

*******************10

Goede en snelle service

Super blij met mijn product.

  • Aanbevelen?Ja

Tamara , Dordrecht

*******************10

Prima levering.

Gebruik de gel op de bultjes tgv eikenprocessierups. Verkoelend en herstellen van de huid

  • Aanbevelen?Ja

Ingeborg , Lemelerveld

*******************10

Goed product, snelle levering!

Goed product en de 3+1 gratis optie is ideaal. Snel geleverd en een mooie prijs!

  • Aanbevelen?Ja

Ruud , Edam

*******************8

eerste indruk: zeer goed

De huidgel vind ik persoonlijk iets te dik. Ik doe er een klein beetje water bij en het is perfect. Is een van de beste aloe vera gels die ik testte. Hydrateert perfect en is reukloos, wat van vele aloe vera gels niet kan gezegd worden. Ik gebruik ook sinds kort de aloe vera drink gel, de smaak is niet lekker, maar het is ok. Hier kan nog geen beoordeling geven is te recent. Mijn bestelling werd heel vlug geleverd!

  • Aanbevelen?Ja

Rita , Gent

*******************10

Tevreden

Super snel levering, prima product, neutraal smaak, niet echt lekker maar ook zeker niet vies. Het is meer fluid dan gel, een soort van water met stukjes Aloë Vera. Ik zal het persoonlijk geen ‘gel’ (wat meestal smeerbaar is) noemen.

  • Aanbevelen?Ja

THB , Eersel

Reactie van Ecolife:

Beste THB, De Gel om in te nemen is inderdaad vloeibaar. De gemalen gelei die in het blad zit. We noemen het "Gel" omdat enkel de gelei is verwerkt in dit product. Wij gebruiken geen verdikkingsmiddel om het als een dikkere gelei eruit te laten zien. Mvg. Team Ecolife

*******************

Review:

10

Kwaliteit verdient zich zelf terug

Al jaren klant, altijd alles volgens afspraak en keurige levering en afhandeling!

  • Aanbevelen? Ja

 Marja , Brummen

*******************

8

Snelle goede levering

Prima levering

  • Aanbevelen? Ja

Cindy , Steenbergen

*******************

10

Vlotte levering

Goede opvolging van mijn bestelling.

  • Aanbevelen? Ja

Katrien , Schilde

*******************

9

Prima

  • Aanbevelen? Ja

Chris Bodbijl , Sint Philipsland

*******************

10

Zeer positief

Ik heb mijn bestelling snel en in goede conditie ontvangen. Ik ben pas begonnen met de gel en merk dat ik daardoor beter naar de toilet kan. Super!!!

  • Aanbevelen? Ja

 Mona , Landgraaf

*******************

8

Goede service

Pakketje was zoek geraakt en uiteindelijk terug gestuurd, jullie hebben dit gelijk weer opgestuurd zo had ik binnen 2 dagen toch nog mijn crème mogen ontvangen. Top

  • Aanbevelen? Ja

Lies , Zevenbergen

*******************

10

Snel geleverd.

Goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing.

  • Aanbevelen? Ja

 Wim , LEIDEN

*******************

10

Het schijnt te helpen voor de aandoening die ik heb, een hele opluchting

Ik gebruik het nog maar enkele dagen en ervaar al een hele verbetering.

  • Aanbevelen? Ja

Jacques , Ranst

*******************

8

Zeer tevreden klant

Eerlijke en goede producten. Goede communicatie. Alles zeer goed verpakt. Kortom, tevreden klant.

  • Aanbevelen? Ja

 Caro , Amsterdam

*******************

8

perfect

nvt

  • Aanbevelen? Ja

 H.P.M. Riekhoff , OLDENZAAL

*******************

10

uitstekende producten en een hele goede service

Uitstekende producten, volgende dag geleverd, vriendelijk en deskundig advies

  • Aanbevelen? Ja

Johannes , Gouda

*******************

10

Heel fijne produkten

De aloe vera gel dringt snel in de huid en is niet vettig, de werking van de prima vita kan ik nog niet beoordelen aangezien ik ze pas 3 dagen slik!

  • Aanbevelen? Ja

Yma Cox , Roermond

*******************

9

Goede producten en goede service

Veel vitaler met deze producten

  • Aanbevelen? Ja

Ake , De westereen

*******************

8

Heel goed

Duidelijke site. Bevestigingsmail en zeer vlotte levering.

  • Aanbevelen? Ja

Tineke , Noordwolde

*******************

Heerlijk zacht product

De aloe vera gel is heerlijk. Zacht voor de huid heel puur. Ik ben snel gevoelig voor crèmes en gels maar dit is goed

  • Aanbevelen? Ja 
    JT , Voorhout
    *************

Uitstekend

Ik gebruik Prima vita capsules al jaren met het resultaat dat ik veel jonger uitzie dan mijn echte leeftijd !

  • Aanbevelen? Ja

Didier , Hasselt
         ****************

Super producten en service!

Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten.

  • Aanbevelen? Ja
    Ria , Obdam

*******************

Snelle levering goed product

Vanaf bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en levering is snel. Tevens goedkoop vergeleken met andere aanbieders

  • Aanbevelen? Ja
    Marc , Elst

  • ****************

prima product, gebruik het al jaren

voel me er goed bij. Alleen bezorging door post.nl liet deze keer te wensen over. Doordat een dag tevren het bezorgtijdstip veranderd was, zonder dit aan ons te laten weten, konden we alsnog naar het verzamelpunt om ons pakket op te halen.

  • Aanbevelen? Ja
    Fen , nl
    ***************

Prima

Levering was niet compleet maar werd meteen in orde gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja
    Cindy , Steenbergen
    ****************

Top product, snelle levering

Zeer zuivere drank en heel gezond

  • Aanbevelen?  Ja
    Jan , Wespelaar
    **************

 

 

9,2

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

  • Totaal score 9,2

 

10

Heerlijk zacht product

De aloe vera gel is heerlijk. Zacht voor de huid heel puur. Ik ben snel gevoelig voor crèmes en gels maar dit is goed

  • Aanbevelen? Ja

JT , Voorhout

*******************

8

Prima

Fijne produceren en duidelijke communicatie.

  • Aanbevelen? Ja

Mo , Gorinchem

*******************

10

Uitstekend

Ik gebruik Prima vita capsules al jaren met het resultaat dat ik veel jonger uitzie dan mijn echte leeftijd !

  • Aanbevelen? Ja

Didier , Hasselt

*******************

10

Super producten en service!

Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten.

  • Aanbevelen? Ja

11-1-2020 Ria , Obdam

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw mooie review. Hier doen wij het voor. Goede resultaten van onze producten. Dank u wel!

*******************

10

Snelle levering goed product

Vanaf bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en levering is snel. Tevens goedkoop vergeleken met andere aanbieders

  • Aanbevelen? Ja

Marc , Elst

*******************

10

Mijn bestelling voldeed aan mijn verwachting.

Ondanks dat ik het tijdens de feestdagen had besteld, had ik het op tijd binnen.

  • Aanbevelen? Ja

 Annie Tielbeke , Raalte

*******************

10

Perfect

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja

JOZEF , Waregem

*******************

 

10

Topservice!

Eerste maal Luvico besteld, van beide flessen was de seal beschadigd. Meteen een mail gestuurd en héél snel antwoord én omruiling gekregen! Ik kan dit alleen maar aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja

Tess , Geraardsbergen

*******************

9

Aloe Vera sap is altijd goed en deze kwaliteit Aloë Vera sap is goed !

Aloë Vera sap is altijd goed en deze kwaliteit Aloë Vera sap is goed !

  • Aanbevelen? Ja

6-1-2020 Sandro , Amsterdam

*******************

6

prima product, gebruik het al jaren

voel me er goed bij. Alleen bezorging door post.nl liet deze keer te wensen over. Doordat een dag tevoren het bezorgtijdstip veranderd was, zonder dit aan ons te laten weten, konden we alsnog naar het verzamelpunt om ons pakket op te halen.

  • Aanbevelen? Ja

 Fen , nl

*******************

10

heel tevreden en snel geleverd !!

top !👍

  • Aanbevelen? Ja

C.J.van Zon , Ben Leeuwen

*******************

10

Fantastisch

Geweldige producten

  • Aanbevelen? Ja

 piëtra , Nieuwegein

*******************

10

Snelle levering

Website is duidelijk. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang. Snelle levering. Product is prima

  • Aanbevelen? Ja

 Romy , Vleuten

*******************

10

Prima

Levering was niet compleet maar werd meteen in orde gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja

Cindy , Steenbergen

*******************

10

ondanks drukte mooi op tijd geleverd

ondanks drukte mooi op tijd geleverd

  • Aanbevelen? Ja

max sluimer , Schijndel

 

10

Prima

Prima

  • Aanbevelen? Ja

 Winnifred , Zoetermeer

 

10

Razend snel is de bestelling compleet geleverd.

Binnen twee dagen had ik de complete bestelling met lekkere spullen in huis.

  • Aanbevelen? Ja

Hans , Den Haag

 

8

Prima

Een heel goed en zuiver product, Aloe Vera.

  • Aanbevelen? Ja

 Maartje , Oosterhout

 

9

Top product, snelle levering

Zeer zuivere drank en heel gezond

  • Aanbevelen? Ja

 Jan , Wespelaar

 

10

Vandaag besteld dag later in de bus

Heel vlot super

  • Aanbevelen? Ja

 jan , Klazienaveen

 

10

Gerust gesteld

Dank zij het prettige met aandacht geschreven bericht van een medewerker ben ik gerust gesteld in de goede werking van het product. De huidaandoening waarvoor ik deze crème heb aangeschaft verergerde in eerste instantie, maar dit blijkt in sommige gevallen een normale reactie te zijn alvorens genezing optreedt. Er komt inmiddels verandering in en ben blij dit te zien! Dank voor de email en dank voor het zo - zuiver als mogelijk- product.

  • Aanbevelen? Ja

 Mathijs , Oirschot

 

10

voortreffelijk

Snelle en juiste levering.

  • Aanbevelen? Ja

 wa , hellevoetsluis

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

 

10

Helemaal prima

Helemaal prima

  • Aanbevelen? Ja

C. , Waddinxveen

 

10

Prima

Product beantwoord beschrijving.

  • Aanbevelen? Ja

Ticky , Haren (Gr)

 

9

Professioneel

Snel en efficient

  • Aanbevelen? Ja

Fons , Zandvoort

 

10

Goede ervaring met deze online winkel

Komt zijn belofte goed na en levert snel zijn producten.

  • Aanbevelen? Ja

Dennis Tichelaar , Harlingen

 

9

Perfect

Geweldig!!!!

  • Aanbevelen? Ja

 piëtra , Nieuwegein

 

8

Aloe Vera is goed voor mij!

Al een paar jaar gebruiken mijn vrouw en ik Aloe Vera en soms is het op, dan bestel ik nieuw en op de dagen dat we niet innemen omdat de bestelling 2 dagen duurt, merken wij het beide. Wel is het laatste jaar de samenstelling iets veranderd: er zit veel minder pulp in! Wij voelen ons echt beter als we Aloe Vera wél gebruiken.

  • Aanbevelen? Ja

P. Hillen , Oude meer

 

9

mijn ervaring over STS Aloe Vera is zeer positief

Ben erg dankbaar voor de snelle zending, en het product bevalt me erg goed.

  • Aanbevelen? Ja

 Casilda , Amstelveen

 

10

De producten werken bij mij en mijn vrouw!

Na mijn operatie vroeg de chirurg, of ik nog multivitamine gebruikte? Ja zei ik en zij zei ga er maar mee door!!! Mijn vrouw gebruikt olien voor haar huid en haren. Geweldig vind ze het!!!

  • Aanbevelen? Ja

Aad Van Ruiten , NOORDWIJKERHOUT

Reactie van het bedrijf

Luvico Super Elixer zit inderdaad vol met natuurlijke vitamines! Dank u wel voor uw reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

10

Voldoet aan verwachting en snel geleverd.

Voldoet aan verwachting en is snel geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

Claudia Klemm , Eindhoven

 

9

constant tevreden .

Constante Kwaliteit van product en stipte levering zorgen voor grote tevredenheid.

  • Aanbevelen? Ja

Beunder , Apeldoorn

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw fijne reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

*******************

10

Ik kan niet zonder

Ik gebruik Luvico al jaren en heb er veel baat bij. Mijn spastische darm is zo goed als normaal geworden en heb meerdere voordelen.

  • Aanbevelen? Ja

Francois , Rosmalen

*******************

10

prima

geeft veel energie

  • Aanbevelen? Ja

jan zonjee , Heemstede

*******************

9

goed product werkt goed op wondjes

ik gebruik dit product puur voor mijn paard ze heeft open wonden en ik smeer 2 a 3 maal daags binnen enkele dage zijn wonden weer dicht het is gemakkelijk te gebruiken op een spons

  • Aanbevelen? Ja

 jenny , Oostburg

*******************

10

Snelle service

Topproducten

  • Aanbevelen? Ja

10-11-2019 Johannes , Gouda

 

10

Super producten

Ik gebruik de crème aloe vera met propolis en echt de eerste crème die fantastisch werkt binnen een paar dagen was mijn eczeem weg. Zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja

9-11-2019 R. , Maassluis

 

10

Snel, efficient, topkwaliteit

een uitstekend product met een goede prijs kwaliteit verhouding

  • Aanbevelen? Ja

7-11-2019 Robert , Zandvoort

 

8

zeer positief

Sinds ik Aloe Vera gebruik heb ik veel minder last va zuurbranden in mijn keel.

  • Aanbevelen? Ja

6-11-2019 Esther , Kerkrade

 

10

Goed product, goede service

Product is krachtig en werkt goed. De betellingwordt netjes en vlot afgehandeld.

  • Aanbevelen? Ja

6-11-2019 Dora Kroon , Woerden

 

10

Zeer prettig

Goed verpakt, snel geleverd, prima producten.

  • Aanbevelen? Ja

1-11-2019 Tienke , Rijswijk

 

8

Netjes afgeleverd.

Het pakket kwam zelfs eerder dan door Post.nl was aangekondigd. Toevallig was ik thuis.

  • Aanbevelen? Ja

20-10-2019 H.IJ , Den Haag

 

10

Snelle levering

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Product voor een scherpe prijs.

  • Aanbevelen? Ja

18-10-2019 Carla , Rhoon

 

 

10

correcte levering

Niet alleen een snelle en correcte levering maar de Aloë Vera wordt misschien voor mij het beste product,mag wel iets goedkoper

  • Aanbevelen? Ja

11-10-2019 J.N. PETERS , ARNHEM

 

10

Fantastische producten

Mijn huid, energie en darmen hebben ongelofelijk veel baat bij de producten

  • Aanbevelen? Ja

10-10-2019 Piëtra , Nieuwegein

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! De combinatie van Aloe vera Gel met de Prima Vita capsules is een zeer goede aanvulling voor ons lichaam. Zoals u schrijft komt het de algehele gezondheid zeker ten goed. Nogmaals bedankt voor uw review. Mvg. Team Ecolife

 

10

👍👍👍Top bedrijf👍👍👍

Mijn ervaring met STS Aloe Vera Products & Health Supplies is zeer goed! Een ruim aanbod aan diverse producten w.o. de super gezonde Aloe Vera, 100% natuurlijk. Ik heb 2 weken geleden de Aloe Vera Juice besteld, 2 literflessen voor nog geen €30, super voordelig dus. En..., na ruim 2 weken merk ik al verschil: ik was geruime tijd de hele dag door vermoeid, maar voel mij met de AV juice alweer een stuk fitter! Daarom beveel ik STS Aloe Vera Products & Health Supplies van harte aan!

  • Aanbevelen? Ja

9-10-2019 Nicolette , Groningen

Reactie van het bedrijf

Beste Nicolette, daar doen we het voor! Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dank u wel voor uw zeer positieve review van onze producten! Mvg. Team Ecolife

 

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

 

9

snelle service, kwaliteit product

snelle service, kwaliteit product

  • Aanbevelen? Ja

20-9-2019 Si , Amsterdam

 

9

Geen spijt van

Van bestelling tot levering alles vlot verlopen. Product nog in testfase en al tevreden.

  • Aanbevelen? Ja

20-9-2019 D'Andrea , België

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

9

zuivere en mooie produkten

Goeie service en dienst voor verkoop. Snelle en accurate levering. En last but not least; eerlijke top-produkten.

  • Aanbevelen? Ja

19-9-2019 glenn , anoniem

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

9

mijn ervaring is top

Ik ben dankbaar voor de snelle afhandeling en bezorgen, goede produkten.

  • Aanbevelen? Ja

9-9-2019 Casilda , Amstelveen

 

9

Gewoon top service!

Aloe Vera Products biedt een ruime keuze aan gezonde producten!

  • Aanbevelen? Ja

6-9-2019 Nicolette , Groningen

 

9

Pure Aloe-Vera bomvol vitamines en mineralen

Ik heb de Aloe-Vera gelly besteld bomvol vitamines en ik heb weer iets bijgeleerd n.l. Dat de meeste gels van poeder met water gemaakt worden. Deze is echt de pure gelei ( het binnenste van het blad )

  • Aanbevelen? Ja

25-8-2019 Marion , Breda

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw reactie. mvg. Edward Team Ecolife

 

9

Snelle levering van een uitstekend product

Zeer positief: snelle levering, keurig verpakt. Product is wat ik er van verwacht had; precies wat ik bedoelde.

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2019 Hermi , Roermond

 

6

goede producten

Wel een snelle Levering, maar telefonisch nooit bereikbaar

  • Aanbevelen? Ja

20-8-2019 Johannes , Gouda

 

10

Top product & Great taste!

High quality product including a great taste. Fast delivery, well packed! For sure I will buy it again and I highly recommend it!

  • Aanbevelen? Ja

20-8-2019 Florin , Almere

 

10

Opgelucht

Fantastisch voor de spijsvertering met uitstekende service en kwaliteit. Ook van de andere producten.

  • Aanbevelen? Ja

7-8-2019 Dominique , Antwerpen België

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback! Daar doen we het voor! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

9

Magnifiek product

Geweldig product, doet exact waar ik het voor gekocht heb

  • Aanbevelen? Ja

27-7-2019 Bert , Hasselt

 

10

Fantastisch!

Gebruik het al jaren

  • Aanbevelen? Ja

26-7-2019 Jan , Rotterdam

 

9

Geweldige producten

Geweldige goede en fijne producten Snelle service

  • Aanbevelen? Ja

23-7-2019 Piëtra , Nieuwegein

 

10

goed bedrijf

goede en snelle service

  • Aanbevelen? Ja

17-7-2019 Johannes , Gouda

 

9

Het product was volgens afspraak op tijd

Na een paar dagen gebruik was ik zeer positief over het product

  • Aanbevelen? Ja

5-7-2019 Marian , Prinsenbeek

 

9

Positief

Goede producten voor een reële prijs

  • Aanbevelen? Ja

2-7-2019 Connie , Oosterhout

 

10

Het product is snel en volgens afspraak in huis

mijn ervaring is zeer positief

  • Aanbevelen? Ja

30-6-2019 ton , RAALTE

 

9

Natuurlijk, én goede service

Goede informatie producten, snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

27-6-2019 Saskia , Velserbroek

 

10

Altijd super!

Snelle levering, mooie prijzen/producten en leuke aanbiedingen. Goede service!

  • Aanbevelen? Ja

13-6-2019 Ihlja , Eindhoven

 

Over STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 20 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan.

 

© 2007 - 2023 Ecolife Aloë Vera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel