1. Identiteit van de onderneming
  2. Contactgegevens
  3. Het doel of de doelen waarvoor de gegevens verzameld worden
  4. Wie de ontvangers van de persoonsgegevens zijn
  5. Hoe lang de gegevens worden opgeslagen of de criteria voor het bepalen van die termijn
  6. Dat personen het recht hebben op inzage, rectificatie of wissing van hun gegevens
  7. Dat het recht bestaat om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken
  8. Als gegevens met toestemming zijn verkregen, dat het recht bestaat op intrekking van die toestemming
  9. Het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
  10. Of het verstrekken van de persoonsgegevens een wettelijke verplichting is of dat het een contractuele verplichting of voorwaarden voor uitvoering van een contract is en of de betrokkene (persoon van wie de gegevens zijn) verplicht is de gegevens te verstrekken en wat de gevolgen zijn van het niet verstrekken van de persoonsgegevens
  11. Indien er sprake is van geautomatiseerde besluitvorming of profilering moet dit gemeld worden en moet ook vermeld worden wat daarvan het het belang is en wat de gevolgen ervan zijn

 

1. STS Health Supplies BV, gevestigd op Klaverpad 13, 4461 MD te Goes

2. contact: 0113-214120 / info@ecolife-shop.nl

3. Bij het bezoeken van de website ecolife-shop.nl worden IP gegevens opgeslagen via Google Adwords/Remarketing. Enkel IP gegevens, geen persoonlijke data. Deze gegevens zijn voor ons van belang zodat wij inzicht hebben in het op onze pagina komen en gaan van bezoekers, het plaatsen van een bestelling etc. Gegevens nodig voor het verwerken van een bestelling hebben wij natuurlijk ook nodig en worden bewaard in onze account van het mijnwebwinkel platvorm (man/vrouw, naam, adres, telefoon, email, woonplaats).

4. Bij bestellingen worden uw gegevens online bewaard via de organistie mijnwebwinkel.nl ( hosting provider). Besteld u met betaling achteraf dan zijn uw gegevens ook bekend bij Afterpay. Afterpay is onze payment provider die achteraf betaling aanbied. Tracking van het op de site komen, eventueel bestellen en de site weer verlaten via Google. Enkel uw IP nummer, geen persoonlijke gegevens worden bewaard. Rekent u af met Paypal dan zijn uw gegevens bij Paypal bekend. Deze site voor het verwerken van orders. Betalingen gaan voorts via de betaalprovider Multisafepay. Afhankelijk van uw browser instellingen hebben zij natuurlijk ook uw gegevens nodig om een online bestelling te kunnen afrekenen. Shop United logt uw IP en naw gegevens als u een bestelling heeft geplaatst. Shop United is verantwoordelijk voor het vastleggen van uw naw gegevens zodat uw bestelling via post.nl bezorgd kan worden. Via het verzendsysteem krijgt u een email met tracking van uw postpakket.

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Wij werken samen met Google ( Google Analitics) en Google bewaard uw IP gevegens verkregen door het surfen naar en van  onze website. Voor info zie Google voorwaarden.

Betaald u online met Ideal, Credit card etc dan worden uw gegevens die u invult opgeslagen bij Multisafepay. Dit is de betaal provider die wij gebuiken. Zie de Multisafepay voorwaarden voor consumenten. Betaald u met PayPal dan slaat PayPal de door u ingevulde gegevens op.

Ecolife-shop.nl bewaard zelf geen gegevens van u. Enkel de NAW gegevens die u invult bij een bestelling of de informatie die u opgeeft als u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Kyoh. Wij zijn aangesloten bij Kyoh. Bij Kyoh kunt u een review achterlaten en ons een rating geven als u een bestelling heeft gedaan bij ons. U krijgt een email als u een bestelling heeft geplaatst en wordt gevraagd of uw pakket goed is afgeleverd.

5. Uw persoonlijke gegevens ( ingegeven bij een bestelling) bewaren wij extern op harddisk. Deze blijven minimaal 7 jaar bewaard ( belasting bewaarplicht administratie).

6. Indien u dit wenst kunnen uw gegevens gewist worden voor zover er voor ons geen wettelijke bewaarplicht bestaat. Afmelden van de nieuwsbrief waar u zich eerder voor op heeft gegeven kunt u zelf doen op de site.

7. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens.

8. Heeft u (eerder) toestemming gegeven kunt u de toestemming intrekken. Is dit de nieuwsbrief dan kunt u dit zelf annuleren op de site.

9. U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

10. Wij hebben enkele prsoonlijke gegevens nodig als u een bestelling plaatst. Verder gebruiken wij geen persoonlijke gegevens.

11. Komt u op onze site dan wordt uw IP nummer door Google gevolgd op onze site. Wij gebruiken deze IP (niet persoonlijke) info om inzicht te krijgen en het verbeteren van onze website. Deze info wordt maximaal 14 maanden bewaard in onze Google account voor vergelijkingen van verkeer van en naar onze site. Betaald u achteraf met Afterpay dan logt Afterpay uw PI nummer. Afterpay heeft ook uw naw gegevens nodig voor het achteraf factureren van uw bestelling.

 

Mocht u vragen hebben stuurt u ons dan een email. Gaat het om privacy vragen waarin u inzage wilt dan moet u een kopie van uw identiteitsbewijs meesturen. ( BSN mag u onleesbaar maken en uw foto ook).

Email: info@ecolife-shop.nl

 

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
Afterpay - betaal na ontvangst

Gastenboek

  • 07-06-2018 - De Spray is binnen enkele weken weer leverbaar, onze excuses....  lees meer
  • 07-06-2018 - Beste Wendy, de Luvico gaat heel goed samen met de...  lees meer
  • 07-06-2018 - Ja u kunt de super elixer door yoghurt mengen. mvg....  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Dank u wel voor uw bezoek aan onze webshop! Ecolife is een onderdeel STS Health Supplies BV. Sinds 1995 - een Nederlandse firma.

Ook leveren wij aan winkeliers en groothandel aloe vera, Noni, Acai , Luvico.

Vraag om info. sales@ecolife.nl

STS Health Supplies BV / Ecolife tel:0113-214120 Kvk 22037337

© 2007 - 2018 STS Health Supplies - Ecolife Aloe Vera Products - Luvico Super Elixer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie