Hieronder staat de link naar de waardering van onze klanten voor onze service en producten:

https://www.kiyoh.nl/sts_aloe_vera_products_en_health_supplies_bv/

 

10

Goed

Mijn bestelling is goed en snel aangekomen, ik ben heel tevreden over de aloe Vera gel. ik ga zeker nog een keer bestellen.

  • Aanbevelen?Ja

Marina , Hoogvliet

*******************9

Superproducten

Snelle levering; Zeer tevreden over de Aloë Vera Gel. Er werden proefmonsters meegezonden van Aloë Vera huidgel en de Propolus Creme. Eerst geprobeerd, daarna meteen besteld. De huidgel is ook een weldaad voor mn haar. Jammer dat de bodycreme niet meer voorradig was. Anders had ik deze erbij besteld. Mijn inwendige als uitwendige mens is dan compleet verzorgd. Top producten dus!

  • Aanbevelen?Ja

Huget , Simpelveld

*******************6

Snelle levering

Ik heb altijd de Aloe Vera drank van een andere leverancier gehad. Nu van dit merk aan het proberen. Omdat ik nog geen week dit aan het proberen ben kan ik nog geen juist oordeel geven.

  • Aanbevelen?Ja

Jeanne Kroep , Oldenzaal

*******************9

snelle levering, goed produkt!

Hele goede aloe vera, veel beter dan bijvoorbeeld van Holland & Barret. Hier proef je echt de zuivere smaak en hij is lekker dik. Zeer tevreden over. Zeer snelle levering, top!

  • Aanbevelen?Ja

Eva , Bussum

*******************6

Product is geen gel?

niets mis met de levering en communicatie ofzo, maar het product is geen gel. Het is vloeibaar met stukjes pulp. Als je t, zoals ik, voor cosmetische doeleinden wilt gebruiken zou ik t niet kopen

  • Aanbevelen?Nee

Herlette , Amersfoort

Beste Herlette, De gel om in te nemen is niet geschikt om cosmetica mee te maken. De Aloe vera Gel in de literflessen is de grof gemalen gelei uit het binnenblad van de aloe vera plant.

10*******************

Snelle en goede service

Binnen 24 uur leveren Goede kwaliteit aloe vera

  • Aanbevelen?Ja

Jan , Tiel

*******************7

goede kwaliteit

Volgens de bestelling zou de levering plaatsvinden op zaterdag. Vrijdagavond vonden we een briefje van TPG dat men tevergeefs aan de deur was geweest voor de levering. Dus niet volgens afspraak op zaterdag. Konden we zaterdag toch nog naar het volgende dorp rijden om de bestelling af te halen. Dus dikke min voor de levering, waar STS niks aan kon doen.

  • Aanbevelen?Ja

Fen , Gemeente Venlo

*******************10

Super snel en betrouwbaar

Ee ging wat mis met de levering. Ik kreeg de helft mijn bestelling. Na n email was dit binnen 24 uur opgelost. Klasse zo snel als er werd geschakeld.

  • Aanbevelen?Ja

Helga , Den Haag

*******************10

Super goed passende prijs

Super goed eerlijk product

  • Aanbevelen?Ja

S , Amsterdam

*******************9

Fantastische producten

Voel me er erg goed bij

  • Aanbevelen?Ja

piëtra , Nieuwegein

*******************8

goed werkend product

goed werkend product, en 100% natuurlijk

  • Aanbevelen?Ja

Joop , Doorn

*******************10

snelle levering goeie kwaliteit en nette prijs

snelle levering, goeie kwaliteit en een nette prijs

  • Aanbevelen?Ja

J.S. Bolleboom , Nuland

*******************10

Goede en snelle service

Super blij met mijn product.

  • Aanbevelen?Ja

Tamara , Dordrecht

*******************10

Prima levering.

Gebruik de gel op de bultjes tgv eikenprocessierups. Verkoelend en herstellen van de huid

  • Aanbevelen?Ja

Ingeborg , Lemelerveld

*******************10

Goed product, snelle levering!

Goed product en de 3+1 gratis optie is ideaal. Snel geleverd en een mooie prijs!

  • Aanbevelen?Ja

Ruud , Edam

*******************8

eerste indruk: zeer goed

De huidgel vind ik persoonlijk iets te dik. Ik doe er een klein beetje water bij en het is perfect. Is een van de beste aloe vera gels die ik testte. Hydrateert perfect en is reukloos, wat van vele aloe vera gels niet kan gezegd worden. Ik gebruik ook sinds kort de aloe vera drink gel, de smaak is niet lekker, maar het is ok. Hier kan nog geen beoordeling geven is te recent. Mijn bestelling werd heel vlug geleverd!

  • Aanbevelen?Ja

Rita , Gent

*******************10

Tevreden

Super snel levering, prima product, neutraal smaak, niet echt lekker maar ook zeker niet vies. Het is meer fluid dan gel, een soort van water met stukjes Aloë Vera. Ik zal het persoonlijk geen ‘gel’ (wat meestal smeerbaar is) noemen.

  • Aanbevelen?Ja

THB , Eersel

Reactie van Ecolife:

Beste THB, De Gel om in te nemen is inderdaad vloeibaar. De gemalen gelei die in het blad zit. We noemen het "Gel" omdat enkel de gelei is verwerkt in dit product. Wij gebruiken geen verdikkingsmiddel om het als een dikkere gelei eruit te laten zien. Mvg. Team Ecolife

*******************

Review:

10

Kwaliteit verdient zich zelf terug

Al jaren klant, altijd alles volgens afspraak en keurige levering en afhandeling!

  • Aanbevelen? Ja

 Marja , Brummen

*******************

8

Snelle goede levering

Prima levering

  • Aanbevelen? Ja

Cindy , Steenbergen

*******************

10

Vlotte levering

Goede opvolging van mijn bestelling.

  • Aanbevelen? Ja

Katrien , Schilde

*******************

9

Prima

  • Aanbevelen? Ja

Chris Bodbijl , Sint Philipsland

*******************

10

Zeer positief

Ik heb mijn bestelling snel en in goede conditie ontvangen. Ik ben pas begonnen met de gel en merk dat ik daardoor beter naar de toilet kan. Super!!!

  • Aanbevelen? Ja

 Mona , Landgraaf

*******************

8

Goede service

Pakketje was zoek geraakt en uiteindelijk terug gestuurd, jullie hebben dit gelijk weer opgestuurd zo had ik binnen 2 dagen toch nog mijn crème mogen ontvangen. Top

  • Aanbevelen? Ja

Lies , Zevenbergen

*******************

10

Snel geleverd.

Goed verpakt, duidelijke gebruiksaanwijzing.

  • Aanbevelen? Ja

 Wim , LEIDEN

*******************

10

Het schijnt te helpen voor de aandoening die ik heb, een hele opluchting

Ik gebruik het nog maar enkele dagen en ervaar al een hele verbetering.

  • Aanbevelen? Ja

Jacques , Ranst

*******************

8

Zeer tevreden klant

Eerlijke en goede producten. Goede communicatie. Alles zeer goed verpakt. Kortom, tevreden klant.

  • Aanbevelen? Ja

 Caro , Amsterdam

*******************

8

perfect

nvt

  • Aanbevelen? Ja

 H.P.M. Riekhoff , OLDENZAAL

*******************

10

uitstekende producten en een hele goede service

Uitstekende producten, volgende dag geleverd, vriendelijk en deskundig advies

  • Aanbevelen? Ja

Johannes , Gouda

*******************

10

Heel fijne produkten

De aloe vera gel dringt snel in de huid en is niet vettig, de werking van de prima vita kan ik nog niet beoordelen aangezien ik ze pas 3 dagen slik!

  • Aanbevelen? Ja

Yma Cox , Roermond

*******************

9

Goede producten en goede service

Veel vitaler met deze producten

  • Aanbevelen? Ja

Ake , De westereen

*******************

8

Heel goed

Duidelijke site. Bevestigingsmail en zeer vlotte levering.

  • Aanbevelen? Ja

Tineke , Noordwolde

*******************

Heerlijk zacht product

De aloe vera gel is heerlijk. Zacht voor de huid heel puur. Ik ben snel gevoelig voor crèmes en gels maar dit is goed

  • Aanbevelen? Ja 
    JT , Voorhout
    *************

Uitstekend

Ik gebruik Prima vita capsules al jaren met het resultaat dat ik veel jonger uitzie dan mijn echte leeftijd !

  • Aanbevelen? Ja

Didier , Hasselt
         ****************

Super producten en service!

Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten.

  • Aanbevelen? Ja
    Ria , Obdam

*******************

Snelle levering goed product

Vanaf bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en levering is snel. Tevens goedkoop vergeleken met andere aanbieders

  • Aanbevelen? Ja
    Marc , Elst

  • ****************

prima product, gebruik het al jaren

voel me er goed bij. Alleen bezorging door post.nl liet deze keer te wensen over. Doordat een dag tevren het bezorgtijdstip veranderd was, zonder dit aan ons te laten weten, konden we alsnog naar het verzamelpunt om ons pakket op te halen.

  • Aanbevelen? Ja
    Fen , nl
    ***************

Prima

Levering was niet compleet maar werd meteen in orde gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja
    Cindy , Steenbergen
    ****************

Top product, snelle levering

Zeer zuivere drank en heel gezond

  • Aanbevelen?  Ja
    Jan , Wespelaar
    **************

 

 

9,2

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

  • Totaal score 9,2

 

10

Heerlijk zacht product

De aloe vera gel is heerlijk. Zacht voor de huid heel puur. Ik ben snel gevoelig voor crèmes en gels maar dit is goed

  • Aanbevelen? Ja

JT , Voorhout

*******************

8

Prima

Fijne produceren en duidelijke communicatie.

  • Aanbevelen? Ja

Mo , Gorinchem

*******************

10

Uitstekend

Ik gebruik Prima vita capsules al jaren met het resultaat dat ik veel jonger uitzie dan mijn echte leeftijd !

  • Aanbevelen? Ja

Didier , Hasselt

*******************

10

Super producten en service!

Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten.

  • Aanbevelen? Ja

11-1-2020 Ria , Obdam

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw mooie review. Hier doen wij het voor. Goede resultaten van onze producten. Dank u wel!

*******************

10

Snelle levering goed product

Vanaf bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en levering is snel. Tevens goedkoop vergeleken met andere aanbieders

  • Aanbevelen? Ja

Marc , Elst

*******************

10

Mijn bestelling voldeed aan mijn verwachting.

Ondanks dat ik het tijdens de feestdagen had besteld, had ik het op tijd binnen.

  • Aanbevelen? Ja

 Annie Tielbeke , Raalte

*******************

10

Perfect

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja

JOZEF , Waregem

*******************

10

Prima.

Snelle levering, goed verpakt. Ik ben net begonnen aan de aloë Vera drank. Dus ik kan daar nog niets van zeggen.

  • Aanbevelen? Ja

Karin , Drunen

*******************

10

Topservice!

Eerste maal Luvico besteld, van beide flessen was de seal beschadigd. Meteen een mail gestuurd en héél snel antwoord én omruiling gekregen! Ik kan dit alleen maar aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja

Tess , Geraardsbergen

*******************

9

Aloe Vera sap is altijd goed en deze kwaliteit Aloë Vera sap is goed !

Aloë Vera sap is altijd goed en deze kwaliteit Aloë Vera sap is goed !

  • Aanbevelen? Ja

6-1-2020 Sandro , Amsterdam

*******************

6

prima product, gebruik het al jaren

voel me er goed bij. Alleen bezorging door post.nl liet deze keer te wensen over. Doordat een dag tevoren het bezorgtijdstip veranderd was, zonder dit aan ons te laten weten, konden we alsnog naar het verzamelpunt om ons pakket op te halen.

  • Aanbevelen? Ja

 Fen , nl

*******************

10

heel tevreden en snel geleverd !!

top !👍

  • Aanbevelen? Ja

C.J.van Zon , Ben Leeuwen

*******************

10

Fantastisch

Geweldige producten

  • Aanbevelen? Ja

 piëtra , Nieuwegein

*******************

10

Snelle levering

Website is duidelijk. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang. Snelle levering. Product is prima

  • Aanbevelen? Ja

 Romy , Vleuten

*******************

10

Prima

Levering was niet compleet maar werd meteen in orde gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja

Cindy , Steenbergen

*******************

4

Natuurproduct met phenoxyethanol

De site staat vol informatie over hoe goed de aloe vera is. Dat was veelbelovend voor mij. Toen ik het besteld had, zag ik dat er ook phenoxyethanol in zat. Als ik eerder had gezien dat dit erin zat, had ik het niet gekocht. Echt jammer.

  • Aanbevelen? Nee

19-12-2019 Anne , Boxtel

*******************

10

Goed geregeld

Ik ben er super blij mee. Nu hopen dat het werkt

  • Aanbevelen? Ja

18-12-2019 Pietsje Twiest , VRIEZENVEEN

*******************

10

ondanks drukte mooi op tijd geleverd

ondanks drukte mooi op tijd geleverd

  • Aanbevelen? Ja

max sluimer , Schijndel

 

10

Prima

Prima

  • Aanbevelen? Ja

 Winnifred , Zoetermeer

 

10

Razend snel is de bestelling compleet geleverd.

Binnen twee dagen had ik de complete bestelling met lekkere spullen in huis.

  • Aanbevelen? Ja

Hans , Den Haag

 

8

Prima

Een heel goed en zuiver product, Aloe Vera.

  • Aanbevelen? Ja

 Maartje , Oosterhout

 

9

Top product, snelle levering

Zeer zuivere drank en heel gezond

  • Aanbevelen? Ja

 Jan , Wespelaar

 

10

Vandaag besteld dag later in de bus

Heel vlot super

  • Aanbevelen? Ja

 jan , Klazienaveen

 

10

Gerust gesteld

Dank zij het prettige met aandacht geschreven bericht van een medewerker ben ik gerust gesteld in de goede werking van het product. De huidaandoening waarvoor ik deze crème heb aangeschaft verergerde in eerste instantie, maar dit blijkt in sommige gevallen een normale reactie te zijn alvorens genezing optreedt. Er komt inmiddels verandering in en ben blij dit te zien! Dank voor de email en dank voor het zo - zuiver als mogelijk- product.

  • Aanbevelen? Ja

 Mathijs , Oirschot

 

10

voortreffelijk

Snelle en juiste levering.

  • Aanbevelen? Ja

 wa , hellevoetsluis

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

 

10

Helemaal prima

Helemaal prima

  • Aanbevelen? Ja

C. , Waddinxveen

 

10

Prima

Product beantwoord beschrijving.

  • Aanbevelen? Ja

Ticky , Haren (Gr)

 

9

Professioneel

Snel en efficient

  • Aanbevelen? Ja

Fons , Zandvoort

 

10

Goede ervaring met deze online winkel

Komt zijn belofte goed na en levert snel zijn producten.

  • Aanbevelen? Ja

Dennis Tichelaar , Harlingen

 

9

Perfect

Geweldig!!!!

  • Aanbevelen? Ja

 piëtra , Nieuwegein

 

8

Aloe Vera is goed voor mij!

Al een paar jaar gebruiken mijn vrouw en ik Aloe Vera en soms is het op, dan bestel ik nieuw en op de dagen dat we niet innemen omdat de bestelling 2 dagen duurt, merken wij het beide. Wel is het laatste jaar de samenstelling iets veranderd: er zit veel minder pulp in! Wij voelen ons echt beter als we Aloe Vera wél gebruiken.

  • Aanbevelen? Ja

P. Hillen , Oude meer

 

9

mijn ervaring over STS Aloe Vera is zeer positief

Ben erg dankbaar voor de snelle zending, en het product bevalt me erg goed.

  • Aanbevelen? Ja

 Casilda , Amstelveen

 

10

De producten werken bij mij en mijn vrouw!

Na mijn operatie vroeg de chirurg, of ik nog multivitamine gebruikte? Ja zei ik en zij zei ga er maar mee door!!! Mijn vrouw gebruikt olien voor haar huid en haren. Geweldig vind ze het!!!

  • Aanbevelen? Ja

Aad Van Ruiten , NOORDWIJKERHOUT

Reactie van het bedrijf

Luvico Super Elixer zit inderdaad vol met natuurlijke vitamines! Dank u wel voor uw reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

10

Voldoet aan verwachting en snel geleverd.

Voldoet aan verwachting en is snel geleverd.

  • Aanbevelen? Ja

Claudia Klemm , Eindhoven

 

9

constant tevreden .

Constante Kwaliteit van product en stipte levering zorgen voor grote tevredenheid.

  • Aanbevelen? Ja

Beunder , Apeldoorn

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw fijne reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

*******************

10

Ik kan niet zonder

Ik gebruik Luvico al jaren en heb er veel baat bij. Mijn spastische darm is zo goed als normaal geworden en heb meerdere voordelen.

  • Aanbevelen? Ja

Francois , Rosmalen

*******************

10

prima

geeft veel energie

  • Aanbevelen? Ja

jan zonjee , Heemstede

*******************

9

goed product werkt goed op wondjes

ik gebruik dit product puur voor mijn paard ze heeft open wonden en ik smeer 2 a 3 maal daags binnen enkele dage zijn wonden weer dicht het is gemakkelijk te gebruiken op een spons

  • Aanbevelen? Ja

 jenny , Oostburg

*******************

10

Snelle service

Topproducten

  • Aanbevelen? Ja

10-11-2019 Johannes , Gouda

 

10

Super producten

Ik gebruik de crème aloe vera met propolis en echt de eerste crème die fantastisch werkt binnen een paar dagen was mijn eczeem weg. Zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja

9-11-2019 R. , Maassluis

 

10

Snel, efficient, topkwaliteit

een uitstekend product met een goede prijs kwaliteit verhouding

  • Aanbevelen? Ja

7-11-2019 Robert , Zandvoort

 

8

zeer positief

Sinds ik Aloe Vera gebruik heb ik veel minder last va zuurbranden in mijn keel.

  • Aanbevelen? Ja

6-11-2019 Esther , Kerkrade

 

10

Goed product, goede service

Product is krachtig en werkt goed. De betellingwordt netjes en vlot afgehandeld.

  • Aanbevelen? Ja

6-11-2019 Dora Kroon , Woerden

 

10

Zeer prettig

Goed verpakt, snel geleverd, prima producten.

  • Aanbevelen? Ja

1-11-2019 Tienke , Rijswijk

 

8

Netjes afgeleverd.

Het pakket kwam zelfs eerder dan door Post.nl was aangekondigd. Toevallig was ik thuis.

  • Aanbevelen? Ja

20-10-2019 H.IJ , Den Haag

 

10

Snelle levering

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Product voor een scherpe prijs.

  • Aanbevelen? Ja

18-10-2019 Carla , Rhoon

 

10

Nog geen problemen gehad

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja

16-10-2019 jozef , Waregem

 

10

correcte levering

Niet alleen een snelle en correcte levering maar de Aloë Vera wordt misschien voor mij het beste product,mag wel iets goedkoper

  • Aanbevelen? Ja

11-10-2019 J.N. PETERS , ARNHEM

 

10

Fantastische producten

Mijn huid, energie en darmen hebben ongelofelijk veel baat bij de producten

  • Aanbevelen? Ja

10-10-2019 Piëtra , Nieuwegein

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! De combinatie van Aloe vera Gel met de Prima Vita capsules is een zeer goede aanvulling voor ons lichaam. Zoals u schrijft komt het de algehele gezondheid zeker ten goed. Nogmaals bedankt voor uw review. Mvg. Team Ecolife

 

10

👍👍👍Top bedrijf👍👍👍

Mijn ervaring met STS Aloe Vera Products & Health Supplies is zeer goed! Een ruim aanbod aan diverse producten w.o. de super gezonde Aloe Vera, 100% natuurlijk. Ik heb 2 weken geleden de Aloe Vera Juice besteld, 2 literflessen voor nog geen €30, super voordelig dus. En..., na ruim 2 weken merk ik al verschil: ik was geruime tijd de hele dag door vermoeid, maar voel mij met de AV juice alweer een stuk fitter! Daarom beveel ik STS Aloe Vera Products & Health Supplies van harte aan!

  • Aanbevelen? Ja

9-10-2019 Nicolette , Groningen

Reactie van het bedrijf

Beste Nicolette, daar doen we het voor! Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dank u wel voor uw zeer positieve review van onze producten! Mvg. Team Ecolife

 

Reviews voor STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

 

9

snelle service, kwaliteit product

snelle service, kwaliteit product

  • Aanbevelen? Ja

20-9-2019 Si , Amsterdam

 

9

Geen spijt van

Van bestelling tot levering alles vlot verlopen. Product nog in testfase en al tevreden.

  • Aanbevelen? Ja

20-9-2019 D'Andrea , België

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw reactie! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

9

zuivere en mooie produkten

Goeie service en dienst voor verkoop. Snelle en accurate levering. En last but not least; eerlijke top-produkten.

  • Aanbevelen? Ja

19-9-2019 glenn , anoniem

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

5

Het is anders

Ik heb bij een ander leveranciers ook aloa Vera gekocht en gedronken die was zeker puur. Aloe Vera die ik nu van jullie gekregen hebt is waterig en zuur (teveel Citroën zuur) en ik proef bijna niets aan aloa Vera. Sorry maar dat is mijn ervaring. Ik dacht is ecologisch dus puur maar helaas dat is het niet geval heb ik het gevoel.

  • Aanbevelen? Nee

16-9-2019 Han , Huizen

Reactie van het bedrijf

Aloe Vera uit het binnenblad van de Aloë plant is "waterig dun" als het wordt uitgeperst, net zoals bij een appel. Schilt u een appel en snijdt deze in stukken dan komt er geen vocht uit. ..Perst u een aloë vera uit is dit precies hetzelfde als bij de appel. Snijdt u de gelei van de aloë in stukjes dan zijn het "vaste" blokjes zonder veel verlies van plantvocht. Afhankelijk van de maling en persing verkrijgt men dus een dikkere of dunnere substantie. Als u echter, net zoals bij de appel, de aloe vera gelei helemaal uitperst komt er enkel het plantvocht uit. Het is dan ook waterdun van vorm. Omdat Ecolife enkel het binnenste van het blad gebruikt is de Aloë Vera dus niet bitter van smaak. De bittere smaak komt van het buitenblad en de slijmerige laag met barbaloines die tussen het groene blad en de binnenste gelei zitten. Ecolife gebruikt dit niet omdat het veel aloine bevat wat darmkrampen etc kan veroorzaken. De slijmerige laag wordt van de gelei afgewassen. Omdat we conserveren met sterk citroenzuur is de smaak fris-zuur. We zouden het hoger en/of langer kunnen verwarmen zodat er geen ciroenzuur meer nodig hebben maar dit gaat teveel ten koste van de kwaliteit! Ecolife gel = 99.5 tot 99.7% zuivere met de hand verwerkte aloe vera. Aan de Gel wordt 0.1 tot 0.4% cirtoenzuur toegevoegd afhankelijk van de zuurgraag van de Aloë vera bladsap ( gelei). Per oogst is de zuurgraad anders en moet er dus meer of minder citroen bij. Ecolife Juice is 99.8% zuivere met de hand verwerkte aloe vera. In de Juice zit citroenzuur 0.2%. Kwaliteit heeft niet veel met de smaak te maken of dat het dikker of dunner is maar wel met hoe het verwerkt is!

 

9

mijn ervaring is top

Ik ben dankbaar voor de snelle afhandeling en bezorgen, goede produkten.

  • Aanbevelen? Ja

9-9-2019 Casilda , Amstelveen

 

9

Gewoon top service!

Aloe Vera Products biedt een ruime keuze aan gezonde producten!

  • Aanbevelen? Ja

6-9-2019 Nicolette , Groningen

 

9

Voor het ogenblik goed.

Ik gebruik het product nog niet lang genoeg m een beoordeling te kunnen geven.

  • Aanbevelen? Ja

31-8-2019 Francois Redant , Grembergen - Dendermonde

 

9

Pure Aloe-Vera bomvol vitamines en mineralen

Ik heb de Aloe-Vera gelly besteld bomvol vitamines en ik heb weer iets bijgeleerd n.l. Dat de meeste gels van poeder met water gemaakt worden. Deze is echt de pure gelei ( het binnenste van het blad )

  • Aanbevelen? Ja

25-8-2019 Marion , Breda

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw reactie. mvg. Edward Team Ecolife

 

9

Snelle levering van een uitstekend product

Zeer positief: snelle levering, keurig verpakt. Product is wat ik er van verwacht had; precies wat ik bedoelde.

  • Aanbevelen? Ja

24-8-2019 Hermi , Roermond

 

6

goede producten

Wel een snelle Levering, maar telefonisch nooit bereikbaar

  • Aanbevelen? Ja

20-8-2019 Johannes , Gouda

 

10

Top product & Great taste!

High quality product including a great taste. Fast delivery, well packed! For sure I will buy it again and I highly recommend it!

  • Aanbevelen? Ja

20-8-2019 Florin , Almere

 

10

Opgelucht

Fantastisch voor de spijsvertering met uitstekende service en kwaliteit. Ook van de andere producten.

  • Aanbevelen? Ja

7-8-2019 Dominique , Antwerpen België

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback! Daar doen we het voor! Mvg. Edward - Team Ecolife

 

5

Wordt steeds duurder

Elke zelfde bestelling wordt steeds duurder

  • Aanbevelen? Ja

6-8-2019 Johann , HATTEM

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Pater, dank u wel voor uw feedback op Kyoh.U begrijpt dat wij niet blij zijn met een onvoldoende cijfer ( 5 ) voor ons prijsbeleid. U bent ook vergeten dat ook de btw dit jaar verhoogd is. Namelijk 6% naar 9%. Ik heb de prijzen nagekeken van de afgelopen 3 jaar. De 3 flessen Gel kosten: 1 januari 2017 59,85€ ( plus 5,95 verzendkosten) = 65,80€ 1 januari 2018 57,75€ ( btw = 6 % , ex btw = 54,48 ) 1 januari 2019 59,85€ ( btw = 9%, ex btw = 54,90 en gratis verzonden met post.nl) Op het moment zijn 3 flessen €59,95 ( 54,81 ex btw) Vrijwel gelijk aan de prijs van 2018 en ruim 5€ goedkoper als 2016/2017. De 6 flessen gel zijn al jaren gelijk geprijsd. Namelijk 99€ incl. verzendkosten. Dit scheelt toch bijna 20€ met de prijs voor 3 flessen. Momenteel loopt er ook een actie: 2 flessen Gel plus 1 gratis! Dus 3 flessen voor 39,90 € Regelmatig de site checken voor koopjes is zeker de moeite waard. Mvg. Edward - Team Ecolife Link naar de actie: https://www.ecolife-shop.nl/a-28943134/bestel-aloe-vera/2-1-graties-fles-aloe-vera-gel-puur-met-vezels-pulp/

 

9

Magnifiek product

Geweldig product, doet exact waar ik het voor gekocht heb

  • Aanbevelen? Ja

27-7-2019 Bert , Hasselt

 

10

Fantastisch!

Gebruik het al jaren

  • Aanbevelen? Ja

26-7-2019 Jan , Rotterdam

 

9

Geweldige producten

Geweldige goede en fijne producten Snelle service

  • Aanbevelen? Ja

23-7-2019 Piëtra , Nieuwegein

 

10

goed bedrijf

goede en snelle service

  • Aanbevelen? Ja

17-7-2019 Johannes , Gouda

 

8

Goede service en snelle levering!

Goed produkt, snelle levering.

  • Aanbevelen? Ja

9-7-2019 Sandra , Zwaag

 

9

Het product was volgens afspraak op tijd

Na een paar dagen gebruik was ik zeer positief over het product

  • Aanbevelen? Ja

5-7-2019 Marian , Prinsenbeek

 

9

Positief

Goede producten voor een reële prijs

  • Aanbevelen? Ja

2-7-2019 Connie , Oosterhout

 

10

Het product is snel en volgens afspraak in huis

mijn ervaring is zeer positief

  • Aanbevelen? Ja

30-6-2019 ton , RAALTE

 

8

Snelle levering ook dankzij PostNL !

Wel aandachtspuntje : PostNL liet de geleverde doos ter van waarde 99 EURO achter aan de voordeur van mijn appartementsblok , zonder mijn handtekening te hebben ontvangen, dit vergroot enigszins het risico geeft op verlies/diefstal van mijn pakket.

  • Aanbevelen? Ja

29-6-2019 David , Belgie

 

9

Natuurlijk, én goede service

Goede informatie producten, snelle levering

  • Aanbevelen? Ja

27-6-2019 Saskia , Velserbroek

 

9

Zeer goede service, verzorgd en stevig verpakt afgeleverd.

Ik heb alleen positieve ervaringen bij mijn vorige bestellingen; bij mijn laatste bestelling is er wel iets fout gelopen waardoor er 2 bestellingen van 6 flessen door de mazen van het net geglipt zijn : de eerste betaling was geweigerd, ik heb een nieuwe ingegeven en als alles gedaan was zijn er toch 2 bestellingen afgerekend, waardoor ik ongeveer 11 euro teveel heb betaald, want een bestelling van 12 flessen (in 1 keer = 169 €) is goedkoper dan 2 x 6 flessen (= 2 x 79 €) afzonderlijk. De bestelling is wel geleverd in een doos met 12 flessen en dus geen 2 afzonderlijke doosjes van 6 flessen. Men wist wel duidelijk dat ik uiteindelijk 12 flessen had besteld.

  • Aanbevelen? Ja

13-6-2019 Jean-Pierre , 1850 Grimbergen

 

10

Altijd super!

Snelle levering, mooie prijzen/producten en leuke aanbiedingen. Goede service!

  • Aanbevelen? Ja

13-6-2019 Ihlja , Eindhoven

 

Over STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 20 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan.

 

© 2007 - 2020 STS Health Supplies - Ecolife Aloe Vera Products - Luvico Super Elixer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren